PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 olmazsan döverler zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 oyunu .zip şeklinde indirdim ama yüklemek için şifrelenmiş kodu girin diyo buraya ne yazmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 o ne yav öyle? zipte şifre olmaz ki, rar olmasın o? rarsa, indirdiğin siteye bakıver şifresi yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 yazmıyor işte boşuna indirdim herhalde :P arkadaşımdan alırım cdsini artık ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 lulinyayla valvidyayı bende aldım, gökhanıda aynen free transferden aldım hehe(beşiktaşla oynuyorum) ilk sezon cl de 0 puan topladım ama sonra bi taktik yaptım ligde şampiyon oldum. 2. sezon cl de başarı yakalıcam umarım, celtici eleyip gruplara kaldım, hırslıyım :p delgado unsettled oldu bende 2. sezon, salak antrenöre bıraktıydım friendly maçları, team talkta aptal aptal konuşmuş adamların moralini bozmuş hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 hehe eagleeye aynı kafadanız=P işin kotusu kezmanı sattım wigana paso 8 9 10 oynuyor adam sinir bozucu, scout gonderdiğim zaman definite purchase dio falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 semihin ofsayt golüyle kasımpaşayı 1-2 yendim :P kezman fıtık etti resmen aynı gerçekteki gibi adam atmıyor kesinlikle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Kezman bende de hic gol atamiyordu neredeyse, sonra bir anda atmaya basladi haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 sattım gitti enayi m.boro 10m $ verdi sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ben böyle oyunuun.. şamp. lig elemelerinde valencia'yı deplasmanda 3-1 yendim, dedim oh rahat. aynı takım aynı kadro, şükrü saracoğlunda 0-8 yenildim lan yuh bu ne tarih yazdım resmen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 bu arada patch i yükledim oyun cd istiyor ana menüde ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 bende ilk 10 maçta kezman 2 gol attı sonradan ne olduysa patlayı verdi ligde gol kralı olmak üzre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 orginal alırsam oyunu bu patchlerle uğraşmak zorunda kalıcakmıyım gene sizin yüklediğiniz türksportal gibi sitelerin yaptığı patchler mi yoksa yapımcı firmanın patchleri mi?nedir avantaj dezavantaj olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 official patch burda bahsedilen.orjinal alırsan patch çıktığında crack falan uğraşmazsın, indirir yükler oynarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 pff oyunu yeni aldim tactics dosyası yüklenemedi dior oyun açlyr bir türlü başlayamiyorum..bütün korsanlarda bölemi:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 biri tactics dosyasını upload edebilirmi çünkü onunn gibi bi kaç dosyam daha boşta eğer tactici yükleyince başka hata verirse onlardan kaynaklandğını anlıycam:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 PrudenT said: ben böyle oyunuun.. şamp. lig elemelerinde valencia'yı deplasmanda 3-1 yendim, dedim oh rahat. aynı takım aynı kadro, şükrü saracoğlunda 0-8 yenildim lan yuh bu ne tarih yazdım resmen.. aynı sorun bendede var,ilk maç evimde 4-2 yendim valenciayı ve enaz 5 kaçırdım fenerle.ıkıncı maçta 4 ten az yediğim olmadı(enaz 2 kez oynadım aynı maçı,kararlıyım alıcam bu maçı,loading ekranı gorunce kusasım gelıyor.)4-4-1-1,3-5-2,4-1-3-2,her türlü taktıgı denedım.bir ara deep defans oynadım,ilerde csadece özgürcan oynadım vsvs,olmuyor gecemıyorum bu takımı.acaba oyunda bug falanmı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Ben Galatasaray'la ilk sezonda UEFA'yı aldım. Valencia da çıkmıştı valla deplasmanda 2-2 evde 1-1 kaldım geçtim. Bug falan yok rahat oyun. Özellikle Pru hakkaten tarih yazmışsın yani, doping falan mı almışlar adamlar 0-8.. Aslında o da olacak oyunda manyak olurdu ha. Yakalanma pahasına :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 PrudenT said: ben böyle oyunuun.. şamp. lig elemelerinde valencia'yı deplasmanda 3-1 yendim, dedim oh rahat. aynı takım aynı kadro, şükrü saracoğlunda 0-8 yenildim lan yuh bu ne tarih yazdım resmen..golleri kim attı merak ettim :P harbiden tarih yazmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 5 joaquin, 2 villa, 1 vicente. joaquin koptu resmen. pizza söylemiştim 0-1'dan sonra adam değiştirdim. 0-2 oldu. sonra az yiyim değiştiririm dedim 0-8 oldu ilk yarı bitti. eeeh dedim pizzaya yumuldum yarıyı başlattım baktım 0-8 bitmiş :D farfan'ı da aldım, deivid ve colin kazım rezil oynuyor bende :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Bu arada MK Dons takımıyla İngiltere'de Coca Cola League 2'den League 1'e çıktım şampiyon olarak. Şu anda da ilk 17 haftanın sonunda 5 puanfarkla liderim ki düşmemye oynamam bekleniyordu. Uçuruyorum takımı. Ama reputationım National oldeuğu zaman direk daha iyi bir takıma gideceğim. Sıkıcı oldu böyle istediğin yere scout yollayama, düzgün adam alama falan baydım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Ben de kendi çapımda bi rekorumu sizinle paylaşayım marsilyayla 25 maç boyunca 0 mağlubiyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ya beşiktaşla ligde 8 galibiyet 1 beraberlik şeklinde ilerlemekteyim ama şampiyonlar liginde 2 maçta 0 puan aldım hehe ligde all out attack şeklinde oynatıyorum, defans push up yarıya kadar.kısa paslar, genişlik narrow, tempo normal, closing down dc ler hariç often. taktiğim 4 defans, 3 mc, aml amr fc cl de arsenale karşı oynarken direk paslarla slow tempo kontra atak denedim, mentality yi azalttım 14 e kadar falan, defans çizgisinide normale çektim.2-1 yenildim yine ve bi sürü pozisyon verdim adamlara.şöle çok pis defansif bi kontra atak taktiği anlatabilecek varmı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 hamachiden fm yapalım patiler olarak turn başına 20 saniye getirilsin belirli saatlerde olmadı tamam boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar