Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Her gün en az 2 3 arap beni msn lerine ekliyor yahu. Neden acaba ? Blokluyorum hepsini yenileri ekliyor. Title lar felan hep arapça zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 profilini kontrol et, arapların ilgisini çekecek bir anahtar kelime falan koymuş olabilirsin. ya da msn adresin abuk subuk yerlere düşmüş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 ak parti msnlerimizi araplara dağıtıyormuş. bana olmadı öyle bişi. büyük ihtimal üye oldugun sitelerden biri dağıtıyordur msn adresini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 adresimin içinde ahmet kelimesi var =) ondan olabilir mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 gayaraplar OMG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 harbi ha, ayşe falan da değil ki hsdfajl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 süper bi post olmuş yanlız :D hergün beni iki üç arap ekliyo sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 ben & msn & zilyon tane arap bu nası bi başlıktır yaf :) [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 16:47 tarihinde, senko tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 msn'ının googleda arat belki bişi cıakr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 30 kupon getirin araba veriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 google da hiç bişey çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 kesin arap manita diye bir eyre verdiler msn adresini yoksa durup dururken araplar sarmaz sana ıhhh hımmm yoksa yanılıyormuyum XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 google'a baktık beyfendi siz bir hiçmişsiniz. sdf, çevir birini sor =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 çevirip soramıyorum ki arapça yazıyor adamlar löl bugün bi 5 6 kişi ekledi yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 senin msn'ini hergün araplar ekliyor kendi listelerine hmmm... 1_mesih olabilirsin 2_mesih in sağ kolu olabilirsin 3_mesih arkadaşın olabilirmi? 4_sen mesihmisin? 5_optimus prime'la arkadaşlığın varmı? 6_arap bir şarkıcımısın 7_arap bir şarkıcı tanıdığınmı var 8_hanginiz tarkansınız ? 0_o 9_ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 said: SoulCube, 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 16:51 tarihinde demis ki: 30 kupon getirin araba veriyoruz.Hahahah Cok Güzeldi xD anlamayanlara http://www.youtube.com/watch?v=w_1jWqJ_nSg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Bunun bir çeşit virüs, spy gibi birşey olduğunu duymuştum. Bi kontrol et sistemini istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 birini çektim konuşayım dedim [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 ismin ünlü birisi ile aynı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 FUUULL METTAAALL ALCHEMISSTTTT kusura bakma gaza geldim avatarı görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 dikkat et onlara =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 AKP seni de ozellestirdi Lopeth, artik araplarin malisin, ekle cabuk onlari msn listene! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 arap bacılar da gelıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 HOT ARABIC CHAT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 said: arap bacılar da gelıyor mu ahuahufsagadsgfascdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar