fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Evet beyler konudan belli... 4 kişi net kafede sizden gelecek haberi bekliyoruz. Trip demeyin orada sadece internet varmış.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 bence bowlinge gidin.[hline]You are all Claustrophobic in your skins.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 TRİP...[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock:
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 internet kafe tripte yok board game ama mask kafeye gidebilirsiniz.. (akmarın kitapçılar çıkışından çıkınca sağa dogru gidin... sola dönen ilk sokağa dönün yukarıya doğru yürüyün. solunuzda kalacak...[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Caddebostan migrosun sokagında bi yer vardı adı havelka idı yanlış hatırlamıyosam. Baya güzel bi yer tavsiye edilir.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mask kafe var, Çinili kafe var hmz, Gölge var galiba, bi de Saklıkent var çok yakınlar birbirlerine .[hline]Hergele Nejat arsız karısını keserle rendeledi
Berk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 yormayın kendinizi bulmuşlar bizim afacanlar mask kafeyi yanımda arkım olmasa urıycaktım walla =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 olsun biz anadolu yakasında nasıl vakit geçirilir. v13213 threadi oluşturduk. =)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Çok iyi yol tarif ederim söylemesi ayip :)[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
KaReeM Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Beşiktaşa geçin, Saklı-Kent Cafe'de oynayın derim...[hline]Korkmamalıyım, korku akıl katilidir...
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 anadolu yakası iyidir, karşı tarafa gec geri gel vs. zor zanaat.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn...
KaReeM Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Herhangi sessiz bir mekanda 'Vampir, Köylü, Büyücü' oynayabilirsiniz. sozluk.sourtimes.org'dan ayrıntılarını öğrenin. Gelmiş geçmiş en güzel 'edevatsız' topluluk oyunudur. Yalnız, sayınızın 8 ila 11 arasında değişmesi lazım. Yoksa oyunu biraz modifiye etmeniz gerekebilir...[hline]Korkmamalıyım, korku akıl katilidir...
Öne çıkan mesajlar