Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bronxu tanıtın bana

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Arekreas, 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 11:43 tarihinde demis ki:

Bronx banada yaysana şu scriptpackinden...Artık hiçbir yerde bulamıyorumda...

kendi scriptini kendide bulamıyo geçen bana sordu ben gönderdim.

Zebula Ocak Scriptleri satılır.

[ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 23:55 tarihinde, Pluton tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
eet bronx ta bi metalon cemiyetindendi ama o biraz ruhu bozuk necromancerlarla takılıodu hatta tempus(tam emin deilimde sanırım necroların önceki guildi buydu )Admin olmadan 2 gün önce geceleri brit mezarda nightmare üstünde koşturmasıyla meşurdu ertesi gün GM Bronx diye geldinde wooouw olmustum o zaman nebulanın metalon,necromancers,ba's Vs restofnebula oldu zamandı heralde :) güzel anılardı öle bi çevrede çok leet insanın farklı farklı guildlerde bölündüğünü o kadar cok savaşı pvpyi fln yaşadımız zaman kendisi bahsetti gibi scripting ile hergün serverdeki dengeleri en stabil hale getiriordu ve iyiydi
Mesaj tarihi:
said:
Arekreas 7 Eylül 2007, Cuma - 17:15 tarihinde demis ki:
Unlıveda owner olan Ra

unlıvada ovner ?

[ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 01:49 tarihinde, Ferrero tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
Daesu
üye § 26 Eylül 2007, Çarşamba - 02:08 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

abi beni sev

--------------------------------------------------------------------------------
old/Bıshop -- steam/Pipboy

hehe eve gidince youtube'dan dinlicem bi daha aklıma getirdin=)
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Snn'den sıkılanlar veya UO'ya yeni başlayanlar için yeni bir alternatifken Nebula UO sunucusu,bu ülkede Ultima Online oynamak değilde Nebula oynamak kavramını internet cafelerimze,midyeci çocuklarımıza yaymış başarılı staff üyelerinin başını çeker scriptleriyle..
Bazen kızıyorum aslında Bronx'a ,bu oyunun bu kadar popüler olmasında,ülkemizde başka mmorpg'lere sıcak bakılmamasında parmağı var diye bu adamın =]
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...