Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Error -3! (Kafayi Siyiricam)

Qualance

Öne çıkan mesajlar

Simdi ilk önce ne yapmak istediğimle konuya başlıyım:
ben spherenin 3.0.0 versiyonlu clientleri ile calişan 55i değil 99 lu versiyonlarını kurmak istiyorum 99za ve 99z5 gibi z li ve x li olanlar 4.0.0 versiyonu istiyor ve 3.0.0 ile baglanınca Mallock hatalari veriyor 3.0.0 clientli serveri kurmak istememin sebebide en son 99za 99z 99x li versiyonlarda Allnames macrosunun çalışmaması ve oyunda player,npc , kisacasi ne gorursek gorelim kafasinin ustlerindeki adlarını göstermemesi (Clientten iptal edilmiş değil başka versiyonlarda gösteriyor) eğer bu sorunu nasıl halledeceğimi bilen birisi varsa sorun direk hallolacak yoksa devam ediyorum.
Bende 99l 99m 99n 99v 99v3 bunları kurdum ama konu adindaki hata cıktı karşıma sphere.ini deki pathlarla alakalaı ama tum pathları verdim scrips/ gibide denedim c:spherescripts
c:spherescripts
scripts
scripts
kisacasi her ihtimali denedim yok gene server terminated by error -3! diyor .mul dosyalarin pathinida dogru verdim onuda
d:Ultima Online
d:ultima online
d:Ultima Online
d:ultima online

gibide denedim ama sonuc yine aynı nası çözeceğimi bilen veya bu sorunu vıkarmayan bir serveri nereden download edecegimi soyleyebilirmisiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...