Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ata Tecavuz Ederken Yakalandı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

KUŞADASI Belediye Meclisi üyesi CHP'li Gürol Turhan'ın, ilçedeki Kirazlı Köyü yolu üzerindeki çiftlikliğine gizlice girip 2 atını çalan 29 yaşındaki H.A.'nın, atlardan birine bir gün, diğerine üç gün boyunca tecavüz ettiği anlaşıldı.
Geçen 3 Temmuz'da, Kirazlı Köyü yolu üzerinde çiftliği bulunan Gürol Turan, 2 atının kaybolduğunu fark etti. Yakınlarıyla birlikte cevrede günboyu atlarını arayan Turan, sonuç alamayınca jandarmaya atlarının çalındığını bildirdi. Aynı akşam çiftliğe dönen Turan, atların birinin döndüğünü gördü.
Daha sonra üç gün boyunca diğer atını bulamayan Turan, 6 Temmuz'da, öğle saatlerinde yakınlardaki duvarla çevrili çiftlikten at sesi geldiğini duydu. Çiftliğin duvarından atlayıp içeri giren Gürol Turan, atını ayakları ve boynundan yularla bağlı buldu. Atına tecavüz edildiğinden şüphelenen Turan, çiftliğin girişini gören bir yere saklanarak, çalan kişinin gelmesini bekledi.
Yaklaşık bir saat sonra çiftliğe birinin girdiğini gören Turan, jandarmaya haber verdi. Gelen jandarma ekibi çiftliğe girdiğinde, H.A.'yı çırılçıplak halde ata tecavüz ederken yakaladı. Suçüstü yakalanan H.A.'nın jandarmaya verdiği ifadede, çevredeki birçok ata tecavüz ettiğini söylediği belirtildi.
Jandarmadaki sorgusunun ardından adliyeye sevkedilen H.A. ‘Hayvanlara kötü davranmak' suçundan 3 bin 200 YTL para cezasına çarptırıldı. Cezayı ödeyen H.A. serbest bırakıldı.

Kaynak:Milliyet
Mesaj tarihi:
aklıma yiğit özgürün karikatürü geldi...

-nooldu çatladım meraktan.her ayrıntıyı istiyorum.en ince ayrıntısına kadar herşeyi anlatacaksın!!
-lan şurdaki eşşeği ziktik işte..

biri bulursa koyuversin...
Mesaj tarihi:
said:
MrLevie, 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 12:15 tarihinde demis ki:

aklıma yiğit özgürün karikatürü geldi...

-nooldu çatladım meraktan.her ayrıntıyı istiyorum.en ince ayrıntısına kadar herşeyi anlatacaksın!!
-lan şurdaki eşşeği ziktik işte..

biri bulursa koyuversin...

[spo][/spo]
Mesaj tarihi:
abi ben bu haberin aynısını bi kaç ay önce mühendis ata tacavüz ederken yakalandı diede gördüm? metin aynı yani olay aynı nedir bu?

milliyetten aldıysan linkindie alabilirmiyim bide.

[ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 12:38 tarihinde, Luriel tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Atın ifadesi alınamadığından, tecavüz olması kesin olmayan olay. Belki at da istiyodu? Belki onlar, tabular pahasına yollarına devam eden, inanılmaz bir aşk serüveninin 2 cesur savaşçısıydılar? yaa yaa...
Mesaj tarihi:
Bir baksana atın bakışına, duruşuna; "Beni, sevdiceğimden ayırdınız. Boyunuz posunuz devrilsin.Gerekirse kaçarım" bakışı mı bu şimdi?

Resmen mağdur hayvan, hal kalmamış, melül melül bakıyor.

Ama bence tecavüzcüsüyle evlendirilsin.

Edit: Mesaj Karpuz'a, araya Huun girmiş :P

[ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 12:53 tarihinde, ian tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...