Cons Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=8I1Ko8JPBQY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Yav bende bunu kulaklıkla yapıyom ama insan içinde değil. Yani ağzı açayıp kapatınca o şişe açılımı gibi ses geliyo tok bi şekilde ve istediğin tonu verebiliyosun dil ve dudak oynatımıyla vs. -2 ağustos 2007 -Ya ben seni bi yerden tanıysam -*terler* Ehe yok yav nerden tanıycan -Ya sen youtube daki pit pot ses çıkaran değilmisin? -Yok be ne alakası var ehe. -Puhahaha lan ne adamsın ya *ense tokat* -3 ağustos 2007 -Ya ben seni bi yerden tanıycam -*terler ehe yok yav ner..... .... -*Puhaha lan ne adamsın ya *ense tokat* 4..5..6..9 10 20 1000 2000 9999 ağustos -Ya ben seni... -...*ense tokat* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 allahım allahım... commentler ayrı bi güzel adam ayrı bir güzel. dişlerimle çıkartıodum müzikleri bi arada halk arasına sunmam be hacı... [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 06:17 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 mikrofon baya bi peak vermiş yalnız eheueh,bisüre sonra mario oynar gibi olmaya başlamış yalnız müzikle pek bi alakası kalmamış ahah =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 asuhau bu ne yaaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 süper ya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 37 saniyeden sonraki tip mükemmel. bittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 salak olmuş vura vura sadsfsda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 yazık vura vura kafaya parçayıda unutuyor bir yerden sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 ahah moron :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 lolol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 said: gimpyelf (1 month ago) Gay ahuzhuaahu bu nası bi yorumdur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar