elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Şu an sabancı'da ekonomi okuyorum. Ekonomi bitince üstüne bir law school'a gitmek istiyorum. olayı nedir ne degildir? ne gerekir ne gerekmez? Nereler iyidir nereler kötüdür? Nelere bakarlar? Sabancı notlarımla mı yoksa lisemle mi giderim? SAT mi TOEFL mı? gmat lazım mıdır? Yıllığı yaklaşık ne kadardır? Amerikada okumak istiyorum hukuku. International Law okuyup corporate law üzerine yoğunlaşsam nasıl olur? olaylar ne üstüne yürür? Undergrad olarak mı okunuyo bir üniversite bitirdikten sonra yoksa grad olarak mı? Eğer bildikleriniz kadarıyla anlatırsanız süper olur ben de hazırlanmaya başlarım teşekkürler.
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Benim bildiğim şey grad olarak gideceksen GMAT, undergrad olarak gideceksen SAT lazım olduğudur. GMAT a girceksen de yardımcı olabilirim.
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 LSAT alman gerekiyo. Simdiden kolay gelsin.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 yurtdışında hukuk okursan türkiyede fark derslerini vermeden avukatlık yapamazsın.
Tarist Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 evet ne yazık ki tıp ve hukuk dışarda okunursa burda geçerli olmuyor. [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 11:02 tarihinde, Tarist tarafından güncellenmiştir ]
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 grad olarak okuyunca ne farkı oluyo undergradden? burda vermem gereken dersler kaç senemi alıo? bi de saT Ve LSAT farklı şeyler mi? Prawler GMAT konusunda açıklayıcı bi mail atarsan süper olur. nedir ne değildir nerden yardım almalı falan.
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 ABD'de undergrad law school yok zaten. undergrad'i bitirdikten sonra, law school'a basvuruyosun. undergrad'da ne okudugun senin okula kabul olman konusunda etkili. SAT seni undergrad'a sokar. LSAT ise hali hazirda law school icin duzenlenmis sinavdir. Okul listesi olustur. Sonra listedeki okullarin ne istedigine bak. Gerekli olan sinavlari al... Listeyi nasil olusturursun...? Bunun icin de okul listeleri vardir diye dusunuyorum. US News'te siralama law school icin var mi hic dikkat etmedim ama bi yerde eminimki vardir; google'a bakmak lazim. Eger hicbi sey bulamazsan haber ver, okuyan birilerine soralim..
Öne çıkan mesajlar