Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Stormtrooper Full set

-Mehanix-

Öne çıkan mesajlar

evt tum parcalar slicelıdır
3m e satıcaktım ama buraya 2.5m yazıyorum kimse cıkmazsa station forumlarinda 3m den yazicam cunku belli bi fiyatı olmadıgı icin harcadıgım zamanı dusunup oyle koydum fiyatı
dusunenler varsa msj atsın... inidirm yapmayi dusunmuyorum cunku para lazm:)[hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer]

Rovlen - Kettemoor [Novice Tk - Novice Medic]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 07 October 2003 13:08 tarihinde demiş ki:
stormtrooper armoru rebeller giyemez ?[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com

evt giyemez[hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 07 October 2003 13:08 tarihinde demiş ki:
stormtrooper armoru rebeller giyemez ?[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com

Rebel scumlara bak, hem imparatorluğa karşı savaşıyolar, hem d stormtrooper armor giymek istiyolar... ST armor giymenin en kolay yolu, aklınızı başınıza toplayıp imparatorluk ordusuna katılmak... :-P

***DEATH TO ALL REBEL SCUMS***[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Mehanix-, 07 October 2003 02:33 tarihinde demiş ki:
3m e satıcaktım ama buraya 2.5m yazıyorum inidirm yapmayi dusunmuyorum cunku para lazm:)[hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer]

Valla param olsa alırdım ama anca 100k çıkarabilirim... Napcan Jinnz, bu kadar parayı, kefenin cebi yok biliosun... :-P Hadi herkese indirim yok, bana da mı yok???[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DA2019, 07 October 2003 14:50 tarihinde demiş ki:
Rebel scumlara bak, hem imparatorluğa karşı savaşıyolar, hem d stormtrooper armor giymek istiyolar... ST armor giymenin en kolay yolu, aklınızı başınıza toplayıp imparatorluk ordusuna katılmak... :-P

***DEATH TO ALL REBEL SCUMS***[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse

LONG LIVE THE ALLIANCE ! LONG LIVE THE REPUBLIC !

on bin tane canim olsa on bin defa gelsem galaksiye yine Alliance safinda yer alirdim. oyunun basindan beri `imp karakter oynar miyim` kavramsalligi ihimal olarak dahi aklimdan gecmedi.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DA2019, 07 October 2003 14:53 tarihinde demiş ki:
said:
-Mehanix-, 07 October 2003 02:33 tarihinde demiş ki:
3m e satıcaktım ama buraya 2.5m yazıyorum inidirm yapmayi dusunmuyorum cunku para lazm:)[hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer]

Valla param olsa alırdım ama anca 100k çıkarabilirim... Napcan Jinnz, bu kadar parayı, kefenin cebi yok biliosun... :-P Hadi herkese indirim yok, bana da mı yok???[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse

olm cok kastım yoksa onemli diil... verirdim birinize..[hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 07 October 2003 16:49 tarihinde demiş ki:
60 cm boya st armor yapmamislardir abicim senin gidip ismarlaman lazim ozel.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com

Taktın sen de 60 cmye... 1.5 metreyim kardeşim, master image designer bulup uzattım boyumu... Sen git de ST armor giymek isteyen rebel dostlarınla uğraş... :-P[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

yakında yeni gelcek olan patchle çok daha ucuzliyacak onlar.. sen elinden çıkarmaya bak =) faction puanları transfer edilebilcekmiş sanırım...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...