-Mehanix- Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 evt tum parcalar slicelıdır 3m e satıcaktım ama buraya 2.5m yazıyorum kimse cıkmazsa station forumlarinda 3m den yazicam cunku belli bi fiyatı olmadıgı icin harcadıgım zamanı dusunup oyle koydum fiyatı dusunenler varsa msj atsın... inidirm yapmayi dusunmuyorum cunku para lazm:)[hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer] Rovlen - Kettemoor [Novice Tk - Novice Medic] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 toplam kaç FP lazım full set için ? ( human bu arada char )[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 sunun ozellıklerını solesıne bı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 kafa %35 ayak %37 diger parcalar %30[hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer] Rovlen - Kettemoor [Novice Tk - Novice Medic] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 stormtrooper armoru rebeller giyemez ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 said: unity100, 07 October 2003 13:08 tarihinde demiş ki: stormtrooper armoru rebeller giyemez ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com evt giyemez[hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer] Rovlen - Kettemoor [Novice Tk - Novice Medic] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 said: unity100, 07 October 2003 13:08 tarihinde demiş ki: stormtrooper armoru rebeller giyemez ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Rebel scumlara bak, hem imparatorluğa karşı savaşıyolar, hem d stormtrooper armor giymek istiyolar... ST armor giymenin en kolay yolu, aklınızı başınıza toplayıp imparatorluk ordusuna katılmak... :-P ***DEATH TO ALL REBEL SCUMS***[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 said: -Mehanix-, 07 October 2003 02:33 tarihinde demiş ki: evt tum parcalar slicelıdır 3m e satıcaktım ama buraya 2.5m yazıyorum inidirm yapmayi dusunmuyorum cunku para lazm:)[hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer] Rovlen - Kettemoor [Novice Tk - Novice Medic] Valla param olsa alırdım ama anca 100k çıkarabilirim... Napcan Jinnz, bu kadar parayı, kefenin cebi yok biliosun... :-P Hadi herkese indirim yok, bana da mı yok???[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 said: DA2019, 07 October 2003 14:50 tarihinde demiş ki: Rebel scumlara bak, hem imparatorluğa karşı savaşıyolar, hem d stormtrooper armor giymek istiyolar... ST armor giymenin en kolay yolu, aklınızı başınıza toplayıp imparatorluk ordusuna katılmak... :-P ***DEATH TO ALL REBEL SCUMS***[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse LONG LIVE THE ALLIANCE ! LONG LIVE THE REPUBLIC ! on bin tane canim olsa on bin defa gelsem galaksiye yine Alliance safinda yer alirdim. oyunun basindan beri `imp karakter oynar miyim` kavramsalligi ihimal olarak dahi aklimdan gecmedi.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 said: DA2019, 07 October 2003 14:53 tarihinde demiş ki: said: -Mehanix-, 07 October 2003 02:33 tarihinde demiş ki: evt tum parcalar slicelıdır 3m e satıcaktım ama buraya 2.5m yazıyorum inidirm yapmayi dusunmuyorum cunku para lazm:)[hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer] Rovlen - Kettemoor [Novice Tk - Novice Medic] Valla param olsa alırdım ama anca 100k çıkarabilirim... Napcan Jinnz, bu kadar parayı, kefenin cebi yok biliosun... :-P Hadi herkese indirim yok, bana da mı yok???[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse olm cok kastım yoksa onemli diil... verirdim birinize..[hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer] Rovlen - Kettemoor [Novice Tk - Novice Medic] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 bu arada station forumlardinda bi musteri buldum 1 saat sonra satıcam[hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer] Rovlen - Kettemoor [Novice Tk - Novice Medic] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 iyide 20k rp çok kolay yapılıyor 1k bi saatte bitiyor hele ch iseniz hiç birşey[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Yaw Bothanlar ST armor giyebiliyo mu??? Bothandan storm trooper olmaz diye bi kural yok herhalde...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 60 cm boya st armor yapmamislardir abicim senin gidip ismarlaman lazim ozel.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_InFeRnO_ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Bana left-right bicep ve left-right bracer lazım deli olcam bulamıyorum.Fp olupta bana bole bi kıyak yapıp karşılığını kredi olarak almak isteyenler varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Yanlız ST armor fiyatı en son gördüğümde 500k civarıydı 3 milyon biraz abartılı sanırım :).[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 abi yani 20k rp hiç birşey değil 2 saatte 5k yapıosun zaten skiller yüksekse hatta dahada fazla[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 nasıl yapılıyo 2 saat içinde 5k fp söyleyin bizde yapalım... madem çok kolay???[hline]Revhas of Eclipse Human - Master Smuggler - Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 st helmeti bothanlar giyemiyor almistim bitane patlamıştı elimde ordan biliyorum :P[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 said: unity100, 07 October 2003 16:49 tarihinde demiş ki: 60 cm boya st armor yapmamislardir abicim senin gidip ismarlaman lazim ozel.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Taktın sen de 60 cmye... 1.5 metreyim kardeşim, master image designer bulup uzattım boyumu... Sen git de ST armor giymek isteyen rebel dostlarınla uğraş... :-P[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 evt sanırım biraz ucmusum 700k fln edermis i[hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer] Rovlen - Kettemoor [Novice Tk - Novice Medic] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 yakında yeni gelcek olan patchle çok daha ucuzliyacak onlar.. sen elinden çıkarmaya bak =) faction puanları transfer edilebilcekmiş sanırım...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 jinnz abi bana sat o zaman sen onu güzelce tabi makul bi fiyata... :) /tell at bana[hline]Revhas of Eclipse Human - Master Smuggler - Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 300K verebilirim sana uygunsa, tüm param. :)[hline]Muhendis A'ab Novice Pistoleer,Master CH at Eclipse Wolith Wannabe Commando at Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_InFeRnO_ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Beyler tek ihtiyacim right bracer 1.4k fp si olan human yada 2.8k fpsi olan zabrak ariyorum bi yardim edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar