Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Hadi bütçe 1500$ olsun, bana bi bilgisayar toplıyın. 21 inch ekran lazım, lcd sevmiyorum, crt daha çok severim, daha kaliteli görüntü daha ucuza, yerim bol eheh. Ama crt çok pahalı diyen var 21 inchler için, işte ne uygun ise. Dual screen yapılabilsin, 17 inch crt ekranım duruyor elimde. Kullanabileyim mümkünse. Ekran illa lcd olacaksa, 17 inch lcd alabilirim dual yapmak için, crt ile lcd aynı anda kullanılmaz bence, insanın gözü saçmalar. Ama ekranlar aynı kalitede olmalı ki aynı renkleri versinler. Oyun oynucam, battlefield 2 oynucam, 2142 oynucam, ne var ne yok oynucam. 3D tasarım yapıcam. Ram yüksek olsun bayağı, 4gb civarı, ki rahat rahat çift ekranı kullanabileyim. Onun dışında klavye mouse falan gerek yok aldım onları çoktan:b Download yapmıyorum, gerçekten yapmıyorum, 80gb harddiskim var, bilgisayarı 4 yıl önce falan aldım ancak doldu. 250gb rahat yeter herhalde. Kasa sade bir şey olsun, sessiz olsun biraz da büyük olsun içi geniş olsun rahat rahat ventilasyon yapabilsin, yerim bol gene kasa konusunda. Watercooling düşünebilirim, duvara çok yakınım, tuğla duvara küçük bir delik açılabilir rahatlıkla, dışarıya radyatör koyabilme imkanım var. Fikirlerinizi alayım, üşenmiyorsanız link verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 canavar bişey istiyosan bütçeyi biraz aşman gerekebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 çok canavar bir şey istemez ya iyi olsun, canavar bilgisayarlar 1 ay sonra eskiyor, verdiğin para seni sadece 1 ay boyunca piyasanın önünde tutuyor bence. Sonra verdiğin paranın %70ini vererek aynı kalitede bir bilgisayar alabiliceğimi farketmek istemem eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 8800 + core 2 quad + 2x2gb 800 + 200Gb alıcağın bunlar abicim pek yardıma gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 eheh öyle olursa biraz değilde baya bi aşar gibime geliyo bütçeyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 gecen gun gigabyte ga-965p-dq6 anakart (6quad), 4gb kingston 800 ram, intel core 2 quad q6600, bide 320gb seagate sata2 hard disk aldim toplamda 975$ bayildim yani buna oyunlar icin falan ekran karti eklersen monitor dahil falan 1500$ i gecebilirsin. 3d tasarim falan diyosun sirf oyunda degil o yuzden nerden kisacan bilemiyorum. edit: ayrica su aralar piyasa ekran karti acisindan cok boktan, su saatten sonra dx 9 ekran karti alinmaz ama ekran karti almaya kalksanda kaliteli bisi (powercolor,palit gibi tirt markalari saymiyorum) adam gibi ureticilerin 8800 leri 800-1000 ytl arasi o yuzden sabredebiliyosan biraz daha dayan ekran karti icin. [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 06:38 tarihinde, Disappear tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Aslında bence çok çok abartmasına gerek yok. Hatta 3 hafta bekle derim ağustosta intel'in bi indirimi daha var diye hatırlıyorum bilmiyorum öylemiydi ama..İşlemciyi 4 çekirdek değilde 2 alırsın,nebiliyim 2x2 gb yerine 4x1 gb alabilirsin yada öyle bişey yapabilirsin.Gerçi fiyat açısından farkedebilirmi bilmiyorum.Yada en pahalılarını seçmek yerine biraz daha idareli bi olaya girebilirsin.1500 $ çokta bişey değil yani neticede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Chemical acelen yok ise yıl sonuna doğru almanı tavsiye ediyorum. [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 10:02 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 hatta 2008 martını falan beklemek en mantıklısı. ekran kartları falan iyice oturacak artık. şu anda dis'in de söylediği gibi ekran kartı piyasası gerçekten boktan durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Piyasa hiç olmadığı kadar durgun bilgisayar alıcak her arkadaşın bu durumu döz önüne alması gerektiğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 lcdlerin zayıflıgı nokta aralıgının yuksek olması, yoksa digital goruntu kalitesi daha yuksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 yahu bilgsayar battlefield vietnamı çalıştırmıyor bile bu bir, üniverste açılıyo büyük ihtimalle lazım olacak nasıl bekliyim koca bi yıl canım sıkılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 wii al cna sıkıntısına bişrebir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 chem, şimdilik ucuza bir ekran kartı kapat o zaman, mart gibi dx10 falan tam oturduğunda adam akıllı bir kart alırsın ucuzlayacağı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 işlemci e6600'den az olmasın 2gb ram xp'de hiç sorun yaratmıyor 4gb'a gerek var mı bilmiyorum ekran kartı harbiden kötü su sıralar. hem cok pahalı hem de ne olacagı belli değil. 8800gts aldım ben mesela tüm oyunlar süper ama dx10'da ne yapar bilmiyorum. istersen simdilik 256mb dandik bi pci-e ekran kartı al, sonra yeni modellere yükseltirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Checmical askerdeyken (aralik-mayis) her ay neredeyse tum bilgisayar dergilerini alip en ucra kosesine kadar okumustum. Tum yazarlarin ve test ekiplerinin ortak dedigi olay eylul-ekim gibi tum firmalarin ekran kartlarini, anakartlarini vs. piyasaya sunmasiyla rekabet ortamindan dolayi fiyatlarin dusecegiydi, ayrica ekran kartlari daha ilk asamadaymis (directx 10) onlara yenileri eklenecekmis fiyatlar dusecekmis, anakartlar ve islemcilerde dusermis o zamana kadar. Ben bekliyorum su an o tarihleri; ekim, kasim gibi guzel birseyler toplayacagim. Seninde zamanin ve sabrin varsa oyle yap derim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 herşeyi al, ekran kartı git dandik bi tane al gittigidiyordan falan 2. el sonra alırsın 8800 falan gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 evet bir tek ekran kartları sallantıda gibi. Kolay eskmiyen parçaları iyi alayım, ekran kartları gerçekten komik olay, 2 günde bir standart değişiyor. Şu anki asus radeon 9200se den iyidir ama herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 E tabi,bide anakart alabilirsin,intel alcaksan.P35 serileri gelecek işlemcileri destekliyo.Gigabyte tavsiye ederim keskinliklen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 O paraya 4gblı alet zorlar, madem download yapmıyorsun harddiskten kısabilirsin 160gb falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 gigabyte dq6 - asus p5b dlx bunlar alınabilir anakartlar işlemci dediğim gibi en az e6600 ram 2gb yeter şimdi yetmezse sonra eklersin ;) hdd 160 250 o kadar fazla fark etmiyor fiyat olarak. 250 320 falan hangisinin fiyat performansı daha iyiyse onu al. ekran kartı için bence acele etme. ben acele ettim ama yeni oyun da çıkmıyor zaten şu sıralar. boşa aldık gibi bişey =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Chem bak sana süper monitör buldum, yorumlarda güzel. Siyah rengi über duruyor. Buyur bak sende. http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=986&productid=bd81452 [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 23:07 tarihinde, Mayhem tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 monitör olarak kocaman boyutlarda birşey alma bence film izlerken iyi de oyun oynarken hayal kıırıklığına uğrarsın. özellikle lcd alacaksan 19'' in üzerine çıkma sakın hem performans hem de rahatlık için, ama çok oyun oynarım dersen crt de de 19 en iyisidir belki 21 alırsın illa 21 alcam dersen de widescreen al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 21 crt alıcam mümkünse, tasarım için 21 inch lazım, zor oluyor yoksa, oyun oynarken windowed yapılır ekranın ortasına toplanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 windowed yaparsan yorar makineyi, tam ekran oyna mümkünse her zaman. 21 crt de o kadar sorun olmaz ama 21 lcd alma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar