slickers Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Altı nokta körler derneğinin Emirgan daki merkezinden çıkarılmak istenmektedir.Buna karşı 1 milyon imza toplanmakta şu ana kadar 22 bin küsür kişi imza atmış biraz duyarlı olursak bu sayıyı arttırabiliriz... hadi bir imza çok şeyi değiştirebilir http://www.okulumadokunma.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 attım babanın hayrına bir imza... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 attım işe yarıcağına umudum olmasada :/ ranta karşı nede olsa :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 babamın hayrına değil bizim görmekten nefret ettiğmiz şeyleri görmek için herşeyini verecek olan insanlar için at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 şaka dedim be... :) Rantçılara karşı, sosyal girişimleri desteklemek için attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 :) sağol inşallah bi faydası olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 attım ben de, keske bi ise yarasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 bende attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Ben de attım imzamı. Slickers çok sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Ben de attım. En doğrusunu yapıyor. Para getirmiyorsa ne gerek var. Sepetle gitsin. Anlayış süper!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 gördüğüm kadarıyla 2000 yılına kadar onlara tahsis edilmiş arsa. 7 yıldır, kamu yararına işgalciler yani. bu süre içerisinde durumlarını legalize edebilirlerdi. çok samimi gelmedi bana bu açıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 onlar bizim gibi değil horace ne olur yani onlarda kalsa arsa onların olsa ne olur ne kaybeder koskaca tc hükümeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 bir dilekçenin altına 1 milyar imza atsanda faydası yok ayrı ayrı vermen lazım o dilekçeleri o bakımdan bu toplanan imza en fazla ilgi çekmek için olur.. ama atalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 ayrı ayrı çıktı alırlar onlar da, çok sorun sanki. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar