BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Evet uzun bir aradan sonra bir kez daha hizmetinize girmiş bulunmaktayız. Daha önceleri saldırılardan, sitemizin bir kaç unutulmuş güvenlik açığından dolayı sizlerden uzak kalmıştık ama sonunda güvenli bir sistemle, uraşılmış yeni bir siteyle karşınıza çıkıyoruz tekrar. Mmoturk'ün amacı nedir ? Çoğu kişi biliyordur zaten, diğer forumlardan farklı olarak tamamen mmorpg portalıyız. Kendi içinde mmorpg ler için bölümleri olan, eğlenceli ve ciddi bir site olmayı düşünüyoruz. Sadece forumda değiliz tabi ki :) Şu an için yeni açılmış olduğumuz için forumlarda belirli bölümler için bilgili olan arkadaşlar aramaktayız : Warhammer online Age of Conan Pirates of The Burning Sea Lord of The Rings Online Aion bölümleri için yetkililer aramaktayız :) . İLgilenenler forumlardan ulaşırsa sevinirim teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 niye cifter cigter acıyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 tuh guild wars a arasaydınız basvururdum.. artık şans değilmiş :P. ilerde dahada bölüm eklerseniz daha guzel hoş olur. hayırlı olsun basarılar hepinize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 mmo sitesinde eve-online ile ilgili bölüm yok mu : / ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 üye ol sen yaz yolla olsun :) http://www.mmoturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 eskiden olduğu gibi navyfield bölümü olmazsa gelmem =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Hehe navyfield bölümünü ben açmıştım.Hoş oyunu oynayan fazla insan kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Hehe navyfield bölümünü ben açmıştım.Hoş oyunu oynayan fazla insan kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 niye farklı zamanlarda 2i aynı mesaj attın anlamadım ama bende space cowboy istiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Yeni bölümler açılmıştır mmoturk e ve yetkililer alıncaktır. Nation States Travian Cyberdunk Conquer Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Ogame bölümü arıyorsanız ben gönüllüyüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Nation Statese gönüllü bol olur:D Şuan bi Nation States rüzgarıdır gidio:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 popomundo da isterüz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 bodrack zaten seni koycam ben ana yetkili olarak :D popomundo da açıcaktım sonra nedense vazgeçtim ama açıcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar