Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 1998'de sadece Amerika'da yayınlanmış bir albüm. Progressive ile heavy arası bir müzikleri var diyebilirim. Grubun tek albümü bu. Gitarlar çok iyi. Çok beyendim ben - eminim ki metal seven herkes duygularımı paylaşacaktır. İki örnek şarkı Not: Albümü şu anda sendspace'e upload ediyorum. 3 saat kadar sürer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 http://www.sendspace.com/file/7qdkn8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 kapak kabak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 up dinleyin bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar