arian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Selamlar; Hemen konuya giriyorum.Hani ilk baştaki 5 bölümü bitirdikten sonra karlı bir bölüme geliyorsun orada yerde ışıklar ve o ışıkları takip ediyorsun daha sonra büyük bir duvarın oraya geliyorsun ve... Gerisi yok çünkü o duvarı nasıl geçiceğimi çözemedim.Görevde "base'i bul" tipinde fakat o duvar'ı (veya bir binada olabilir tam anlayamadım) geçemiyorum yardım eder misiniz?[hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 o duvara kadar gittiysen geri don, geri donerken her yere bak sagda bi yerde karin altindan bi bölümü gözüken base'i bulucan. yanniz ordan iceri nasi giriliodu unuttum. adamlari falan görüyosun camdan falan. sense/push/pull herseyi dene iste - unuttum. =P[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 AT-ST yi patlattığın yerin hemen ilersindesen yüzün duvara dönükken sağ tarafta bir kutu var üzerinden atlıyorsun.[hline]Lotgd Güzel bir oyun.
Öne çıkan mesajlar