la_bombonera Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 http://youtube.com/watch?v=J3iczdguG_4 varmı bildiğiniz böyle PC yapan bir yer? varsa mutlaka söyleyin ileride yaptırmayı düşünüyorum böyle bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 klavye logitech (markasını hatırlamıyorum) o şekilde kasalarda satılıyor, çok pahalı bişey değildir o [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 15:16 tarihinde, zgrw tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 http://youtube.com/watch?v=S6FCRt0Oy4Y bu da aynı PC nin başka bir videosu.... dediğiniz logitech klavyenin özelliği mi bu tuşların ve klavye led lerinin de yanıp sönmesi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 100$ civarında o kasalar.Ancak içindeki ışıklandırmayı senin eklemen gerek,tek renk mevcut yanılmıyorsam kasada.Benimki buna benzer ve tek yeşil renk mevcut ama 20-25YTL'ye öyle bir sistem kurabilirsin çok rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 ben biraz lüzumsuz buluyorum her tarafından ışıklar çıkan kasaları. Bence önemli olan, bilgisayarın battlefield 2 yi kaç fps ile çalıştırdığı, devamı yalan. Ha el yapımı tamamen sanat eseri olan kasalar var, onlar bütün diğer sanat eserleri ile aynı kategoride, güzeller yani. Nod Temple oluyor bu Hypercuuuubeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 sese göre tepkime olayı iyimiş.sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 oha nod temple. süfermis, mmh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 http://youtube.com/watch?v=S6FCRt0Oy4Y Alakasız olacak biraz kusura bakmayın. Çalan şarkı hakkında bilgisi olan varmı :) Birde bu çalan bunun orjinal versiyonumudur. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 ohaa ben de istiyorum müzikle birlikte yanmasını...nasıl ayarlıcaz onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 gereksiz bişi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Kullanabilirlik hızı kısaca islevidir bence yane ustu sus örtü koy biblo koy ayni sey ha diosaniz piyasadaki en saglam toplama (markasida artiz olsun ) pcyi nerden alirim www.alienware.com turkiyeyede artik yolluolar *sindi biri reklam yapio der (evet alienware sahibi olarak bu forumdan kar etmeyi planliom:D) * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Çok abartmışlar. Yine de seveni çıkar tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 o Nod Temple,Tiberiun Sun' daki Nod Temple mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Yok abi Sims 2'deki : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Bak Penth, ben de şu topic'te ayar verdim aynı konu hakkında. Ayar Five!!! [spo] [/spo] [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 08:17 tarihinde, Asteroth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 @NeroWarden: o videoda çalan şarkı Dj Bomba - Crazy Pipe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 ben renksiz ışıksız ama her oyunu açan masaütümle mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar