CapN Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 http://www.mrbooki.com Can Sıkıntısı Sonucu Arkadaşlar Arasında Msnde Bırbırımıze Verdıgımız Lınklerle Online Bookmark Oluşturalım Dedık. Sıte Vıdeo , Resım , Haber (Teknoloji vs) ve Oyun Lınklerınden Olusuyor. Ekstra Olarak Dızılerın Download Lınklerını Koyduk Ama Dusunceme Yanlıs Geldıgı Icın Kaldırıcaz Sanıyorum. Sıtede Joomla Kullandık ve Dızayn Hazır Bır Joomla Teması (Renkler ve Maymun Hoşuma Gıttıgı Icın Bunu Kullanalım Dedık) Sıte Tam Anlamıyla Oturmadı Ama Bır Goz Atıp Fıkırlerınızı Belırtırsenız Sevınırım. [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 18:29 tarihinde, CapN tarafından güncellenmiştir ]
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 komik bölümünde break dance ın linki çalışmıo onun dışında bence güzel fikir burada daınık oluodu sticky felan kasılacaına..hızlıda site bence güzel
CapN Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Yorumun Icın Tesekkurler Tyrael Linki Kaldırdım Tekrardan Eklıcem Dıger Arkadaslarda Bıraz Dusuncelerını Yazarsa Sevınırım. Kötü veya Iyı Eleştiri Iyidir :)
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 vala beni baya bi oyaladı hele şu bloons isimli oyun bitirdi yani hala uğrasıyorum :) fikir ve uygulama güzel, eğer cok kastırmıyosa ufak bi thumbnail gibi bişeyler konsa fena olmayabilir. tabi böyle bi sitede bence en önemli şey güncel olması, yani konulan şeylerin yeni olması değilde sitenin güncelliği anlamında. elinize sağlık
CapN Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Yorumun Icın Tesekkurler Aegean :) Guzel Bır Ekıp Olusturduk Devamlı Guncellemeye Calısıyoruz. En Kısa Zamanda Dahada Oturucaktır Daha Çok Az Zaman Oldu. Dıger Yorum Yazmayan Arkadaslar Yada Yazmak Istemeyenler Sıteden Ankete Oy Verselerde Yeterlı Olur.
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 şu powerfootball a gelin beraber turnuva felan yapalm
CapN Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Gun Icınde Herhangı Bır Problem Olmadı Calısıyor Suan Tıkır Tıkır :)
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 site cidden iyi baya toplamıssınız bi sürü seyi
CapN Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Tesekkurler Othranx Iki Kisi Olmamiza Ragmen Elimizden Geldigince Hergun Guncelliyoruz. Zaten Guncel Olmazsa Bole Bir Sitenin Anlami Olmaz :)
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 oyunlar süper online tank oyununu oynuyorum ehehe
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 oyunları mesela paticikte zamanında koyulmus eğlenceli oyunların linklerini de arastırarak arttırırsan cok güzel olur
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 said: Aegean, 02 Ağustos 2007, Perşembe - 23:37 tarihinde demis ki: vala beni baya bi oyaladı hele şu bloons isimli oyun bitirdi yani hala uğrasıyorum :) fikir ve uygulama güzel, eğer cok kastırmıyosa ufak bi thumbnail gibi bişeyler konsa fena olmayabilir. tabi böyle bi sitede bence en önemli şey güncel olması, yani konulan şeylerin yeni olması değilde sitenin güncelliği anlamında. elinize sağlık hehe... 2 gündür oynuyorum :D[ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 18:10 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ]
CapN Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Othranx Bır Cogunu Ekledım Eklemeyede Devam Edıyorum. :)
CapN Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Sıtenın Dızaynını Degıstırdım Daha Onceden Yorum Yapan Arkadaslar Bu Dızayn Hakkındakı Dusuncelerını Yazarsa Sevınırım.
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 eh çok deişen bişi olmamış ulaşılabilirlik ve kolaylık aynı seviyede çok da oynamaya gerek yok bence rahat olsun aradığımız eğlenceyi bulalım yeter bence(ki şuan ben çok rahatım)
Öne çıkan mesajlar