calimero Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 ÖZGÜR YAŞAM EĞİTİM VE DAYANIŞMA KOOPERATİFİ ÜNİVERSİTELİLER, ÜNİVERSİTE MEZUNLARI ÇAĞRIMIZ SİZEDİR! Bir yaşamı birkaç saate sığdırmaya çalıştıkları ÖSS ye birileri ilkokuldan başlayarak kolejler, dershanelerle çok iyi koşullarda hazırlanırken, diğer tarafta ise dershanelere verecek milyarlarca lirası olmayan, test kitabı bile alacak parası olmayan işçi-emekçi çocukları.. Evine özel hoca çağıranlarla evinde ders çalışacak oda bulamayanların bu sınava eşit şartlarda girdiğini kim söyleyebilir? Biz Özgür Yaşam Kooperatifi emekçileri olarak 5 yıldan beri, maddi imkansızlıklar yüzünden eğitim olanağından mahrum bırakılanlara yüzümüzü dönerek onları yarış atı olmadan, arkadaşını rakip olarak görmeden ÖSS sınavına hazırlıyoruz. Bu dayanışma ağında ^benim de yapabileceklerim var^ diyenler, gönüllü olarak Matematik, Fizik, Tarih vb. anlatmak için ^haftada 2 saatimi emekçi çocuklarına ayırabilirim^ diyenler, sözümüz sizedir. Gelin eğitim dayanışmasına bir katkı da siz koyun. Adres: Akdeniz Mah. 1342 Sok. No:5 Gümrük-Konak(Bornova-Gümrük Son Durakları Yanı) Tel: 445 23 24 Özgür Yaşam Kooperatifi’nde ÖSS hazırlık çalışmalarının yanı sıra faydalanabileceğin kültür-sanat çalışmaları, güncel siyasal konularda söyleşiler ve etkinlikler de yapılmaktadır. ÖZGÜR YAŞAM EĞİTİM VE DAYANIŞMA KOOPERATİFİ YAZ ETKİNLİKLERİ vORTADOĞU TARİHİ SEMİNERLERİ vGÜNCEL GELİŞMELERLE İLGİLİ SÖYLEŞİLER vFİLM GÖSTERİMLERİ vORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ TİYATRO ATÖLYESİ vKOOPERATİFİN BÜLTENİ ARACILIĞI İLE YAZILARINI, GÖRÜŞLERİNİ PAYLAŞABİLİRSİN. Adres: Akdeniz Mah. 1342 Sok. No:5 Gümrük-Konak (Bornova-Gümrük Son Durakları Yanı) Tel: 445 23 24
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Güzel bi uygulama, umarım duyarlı kişiler ilgilenir. Asıl söyliyceğim şu ki; imzayı değiştir bence. Onu görenler yardım edicekleri varsa bile etmezler:P [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 13:06 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ]
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Kim bu oluşumun kurucuları kimler var içerisinde ben düşünebilirim yardımcı olmayı.
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 up!!! insaf yahu bir kişi mi çıktı koca patiden yazıklar olsun hepimize!!!
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 akp'nın nasıl %48 oy aldıgının acıkca gostergesıdır bu konunun yeterı kadar ılgı gormemesı bu konu bır tarıkat forumunda olsaydı coktan tavan yapmıstı gercı onların ıhtıyacı coktan abıler-ablalar sıstemını kurmuslar ya neyse
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 ya Masakari artık şaşırdınız valla nerden akp'ye çamur atcez diye kendinizden geçiosunuz... az önce bardağı düşürüp kırdım oda akp yizindendir demi asdsadfs
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 laik bir bardaktır ondan kırılmıştır
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Kimdir necidir amacı nedir bilmeden nasıl girelimişin içine bu bir, herkesin kendine göre problemleri var bu iki, siteye takılan kaç kişi böyle bir işe gönüllü olabilecek seviyede kalifiye bu da üç.
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 ben bu yazıyı sosyalist forum dan aynen kopyaladım. kaynağını bilmiyorum. eğer ders vermek isteyen varsa bir zahmet de gidip araştırabilir. başlık altında "slm ben (herhangi bi kız ismi). yeni geldim." vs olsaydı başlık 10 sayfa giderdi hiç sorgulamadan. böyle ulvi bi olay için bu kadar soruşturuldu ya ne desem bilmiyorum...
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 ee elbette soruşturulacak keza bu konu "selam şeker.. naber" yazmak kadar kolay ve dalgaya alınacak bir olay değil. ayrıca kızlarla her sağlıklı erkek ilgilenebilirken bu konu ile sadece birisine ders verecek kadar bilgiye sahip olan kullanıcılar ilgilenebilir. "kimin nesi bunlar?" sorusu da oldukça yerinde. keza bu ödeme olsun veya olmasın bir "iş" yani daha profesyonel bir yaklaşım gerektiriyor. buraya başlığı açan sen olduğun için de sorulara muhatap olarak sen görülüyorsun doğal olarak. ayrıca son olarak adresler falan konak, bornova falan olayı var ki izmir'e tekabül ediyor kendisi ^_^ bilakis bu durum bile istanbul'lu -ankara'lı vs. patileri olay dışında bırakıveriyor. sonuçta, kız başlığı altına güzel bişiler yazmak kadar kolay değil.. ama yine de bişiler yazdım ben ;)
Öne çıkan mesajlar