Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 said: Dynun üye § 31 Temmuz 2007, Salı - 21:55 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- üniversiteyi salla bölüme bak. +1
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 ODTÜ Kimya. tabii biraz da ilgi alanına bağlı ama. Mimarlığa daha yatkınsan üniversite düşünmeden git Mimarlığa.
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 said: horacegoesskiing üye § 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 01:23 kimya 85 erkek öğrenci, 2 bıyıklı kız mimarlık 6 erkek öğrenci 80 cirlop kız. çok belirleyici bir faktör. cirlop değil cillop horace'cim not: ödeşmiş oluyoruz bununla da. =)
oper Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 bak şöyle diyim, kimya senin lisede gördüğün kimyaya hiç benzemiyor haberin olsun. organik inorganik var.. hele bunlardan inorganik olanı mı organik olanı mı ne, öğrencilerin çoğu bunlardan birinden kalıyor ilk alışta. çok kastırık.. ama şimdi mimarlıkta da jüri falan oluyo, bizim okulda(odtü) mimarlıkta okuyanlardan intihar edenler falan oldu bu jüri yüzünden... çok engel olabilir hocaların mimarlıkta.. ODTÜ'nün ortamı süperdir.. her imkan mevcuttur.. o açıdan süper bi okul ama okuması zor... ^^
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 en çok kafamı kurcalayan şey odtü kimyada okudum iyi güzel bitirdim.İş alanı bol okey.İş nerde :) napıcam ben? Yurtdışına kaçabilitem nedir okul notlarımın iyi olduğunu düşünürsek.Bakıyorum 24.000le hiçte fena deil puan olarak ama mezun olunca napıcam :) Nanoteknoloji falan ilgimi çekiyo baya... Bide Odtü jeoloji müh ile kimyayı karşılaştırırsanız ne seçerdiniz? Yani biri mühendislik fakat ilgi alanım olduğu söylenemez taş toprağın dieri ise müh deil fakat ilgileniyorum gibi :) Amma yazdım. [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 15:05 tarihinde, Maedhros tarafından güncellenmiştir ]
raider Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Kimya sektöründe de iş yok dersenız artık. Kimyanın iş olanakları bayağı fazla.
Gelroth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 İş alanı fazla da makul fiyatlarda çalışabileceği pozisyon olarak olanağı nedir ne kadardır?
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Arkadaşlar bir sorum daha olacak :) Artık acile bindi iş ne kadar hızlı cevaplar hoş olur aslında :) Odtü şehir ve bölge planlama hakkında görüşler düşünceler vsler alsam tam ucunda puanım tutması yüksek ihtimalde:)
malik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 yatkınsan çizim olayına gece boyu çizim olaylarına eyv diyeeceksen ki,odtu kimya da da yatmayacaksın. anadolu mimarlık diyeceğim. hangi şehirde oturuyorsun o da önemli.
555 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 sanıyorum ki şehir planlama yazanların ve okuyanların büyük kısmı geçiş yapmak üzere giriyor bölüme.inşaata mimarlıka geçiyo bi kısım.ama o geçişte bi okadar kasış.şehir planlamanın çalışma alanı mimarlığa ve kimyaya göre daha dar.
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 hehe bizim zamanimizda cok zeki bireyler iktisat mi ekonomi mi diye sorarlardi. bu asamada hala mimarlik mi kimya mi diye sormak normal bir davranis degil acikcasi. ne secersen sec sansin bol olur umarim.
oper Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 şehir ve bölge planlama biraz kastırık. kastırıktan kastım sürekli proje falan. onların bi stüdyoları var hep orda sabahlarlar o insanlar... evleri orası olur yani... kimya bitirirsen sağlam bi ilaç firmasında işe girebilirsin. saplam da para alırsın.. hatta sağlam bi ilaç firmasında tıbbi mümessil olsan bile adamlar başlangıçta 2000ytl maaş veriyolarmış. başlangıç için iyi bi rakam bu. sana az geliyosa mezun olduktan sonra kpss ye gir ii puan al devlete gir sağlam bi pozisyona.. o zamana kpss kalır mı meçhul tabi.
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 said: Mumu üye § 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 14:40 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- ankara'da okunmaaz haspinallah...
oper Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 ankarada okunmayabilir ama odtüde okunur.. ben şahsen ankaraya karşı pek bişe beslemememe rağmen, okuluma aşığım.. :)
Gelroth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 ankarada da eskişehirdede yaşam problemim yok evim arabam olucak falan fistan tek sorunum bu 3 meslekten birini 3 gün içinde seçmem lazım işaretlediğim kutucuklardan elimde olan iyi sonuçlar bunlar :P
Öne çıkan mesajlar