Xhunarion Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Kesinlikle sabırsızlıkla bekliyorum. Sadece grafiklerde yenilemeler olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 DK undead mi summon ediyo yoksa bana mı öyle geldi... videoda gökten mor boltlar düşüyo ve undeadler beliriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Ölenleri Undead e dönüştürüyor kendi yanında savaşşın deyü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Şöle bir şey olacakmış, Nasıl druidler Combat Res yapıyorsa, Death Knightlar combat sırasında bütün ölüleri undead olarak kaldırabiliormuş. Playerlar bazı debufflar aliolar fakat yine de encountera devam edebiliorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 bunu da aldırıcaklar yani bana, helal olsun blizzard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 ahah yok öle bişey salladım bu arada ama sallarken de hiç fena bir fikir değil dedim kendiM kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Allah diye tapar millet Death Knight'a o durumda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 ama düşündümde çok imba bi fikir =) Şöle işte atiorum 4-5 kişi öldü encounter sırasında ve dps yetersiz kalacak atarsın büyüyü. Bütün ölüler undead olarak kalkar hepsinin vurduu damage %20 düşük olur undead olarak kaldırıldıında, statları da düşük olur ve kaldırıldıktan 2 dakka sonra tekrar ölürler durability kaybetmeden. Tam bir encounter sonu wipe önleyici bişey olur güzel olur. Tabi uzun bir Cooldownı olur. ah be blizzard da çalışmam gerekiomuş benim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 yoo acıkcası resleme lan derim ben, o resler debufflanrıız sonr aadam olmak için bi daha öldürt kendini ohooo girsin repair parası sakat iş adam gibi reslemiycese reslemesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 bende dah abomba fikirler var, bütün dwarf warriorlara özel skill gelsin avatar olsunlar tek vuruta herşeyi essinler falan, ama işte almıyo blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 yok işte dediim gibi durabiltiy kaybetmiosun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 @Mortis Ne komik adammışın sen yaa... lazım bikaç tane senin gibi her foruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 En bomba haber : !!!!!!NEW DANCES!!!!!!!!!! Tango istiyorum ben, iki kişilik dans olmazsa MMO da nerede olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Ben değiştirilebilir saç stillerini de beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 @Marveloth Ne demek istedin anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 artık saç stillerini gidip değiştirebileceğiz karakterlerin onu demek istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar