Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 migration'ı açık Euro server-Horde tarafinda olan lvl 70 Hunter arıyorum . İtemları önemli değil tek istediğim lvl 70 olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 ally ne 70 hunterım var ilgilenirsen dolu acc öm atabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=185571 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 itemları önemli değil dememdeki sebep account un ucuz olmasını istememdi Dogmeat :) . Mlsf heracles Horde duşunuyorum sadece arkadaşlarım horde çünkü :/ . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lanfear Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 migrationı acik 2 adet lvl 70 hunterim var. birisi NE bir digeri BE. repulari profflari kasilmis. itemlari da idare eder. epic mount ve normal flying mount var. her ikisinde de. son kontrol ettigimde ortalama 2-3 k civarinda gold vardi. ( arada arkadasim oynadigi icin para artmis ya da eksilmis olabilir. gece kontrol ederim tum detaylari sonra editlerim mesajımı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 ok Blood elf i yazmanı bekliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Up ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Spinebreaker&n=Takayamatsu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Aynı şartlara uygun Resto Druid'de olabilir up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Hala umutluyum :) Up! Resto tauren veya Horde Hunter arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar