Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Zibilyor tane izmarit var içinde kültablasının ve hiç bi sigarayı dibine kadar içmediğim için bi tane içine attığımda zincirleme hepsi yanıyo. Oda sürekli tütüyo. Bide gelince camı açmayı unutmuşum, üstüne aralıksız sigara içiom. Çok pis duman oldu heryer. Off bide sıcak var. Bi ara hatta kibrit kullandım dumanla birlikte arada kükürt kokusuda geliyo. Feci daraldım bunaldım. Bu küllükten kurtulmam lazım. Yardımlarınızı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 1 adet çöp bulup içine küllüğü boşaltmanı tavsiye ederim bu zor görev esnasında izmirdeysen yardımcı olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 [spo][/spo] [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 02:36 tarihinde, Overseer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 LAJFKLASJFHLASJFKLASKJLASKDASŞDLKASD 12 ERKEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 1 i de yedek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 fb altyapsımı askjdklasjdkjsakldjsakldjlşsak koptummmmmmmmmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 sdfsdfsdf biride teknik direktör olur. oha süper. düşünsenize, hepsinin soyadı aynı takımın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 ahuahuah bu ne be iyice manyamış bu program :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar