Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW bitti baydı, oyun söyleyin

Greeny

Öne çıkan mesajlar

Eve'i oynayan insanlar birakmazlar.
Skill kasmak gibi bir sey soz konusu olmadigi icin eger adam 6 ay bi skill icin ugrasmissa o karakterden vazgecmez. Kaldi ki gecse bile, mevcut corp'undan birisi parayi bastirip alir o acc'i. Eve oturakli bir oyundur. WoW'da x kisisi karakterini satarsa partiden atilir yerine yenisi 2 gunde bulunur. Yoksa bile bi kisi oturur kasar karakteri. Eve'de 3 senelik karakteri olan birisi karakterini satmaya kalkarsa, e zaten corp belli basli seylerini ona baglamissa, karakterin gitmesine kimse izin vermez.
Sosyal ağlarda paylaş

valla wow benim için silkroad online dan farksız bir oyun haline geldi. grind babam grind.

outdoor pvp hayranı olduğum için hey yaşasın diye pvp serverında başladım, hay başlamaz olaydım. 70 lik adam 35 liği niye öldürür ve üstüne 1 saat kamp kurar bunun mantığını açıklayın lütfen. hadi battleground deseniz her 10 kişiden 8 i twink zaten, zevk alamayalım diye oynuyorlar. beni caydıran olay bu. quest muest tamam da arada pvp olsun hep pve nedir yani ?

ama sahiden de yok yani wowdan başka oyun. eve i indirdim oynadım da dedim yaşlanmışım (ruhen), daha basit bir oyun lazım. warhammer çıkana kadar wow o zaman :
Sosyal ağlarda paylaş

Eve online oynamak için çok sabırlı bi insan olman gerekir oyun kötü diye söylemiyorum ancak skill geliştirmeleri gerçek zamanlıdır. Ayrıca craft vesaire gibi işlere meraklıysan ağlarsın oyunda.

Birde crafter olmayacaksanda oyunda ya tüccar mantığı ile bir yerden bir yere birşeyler taşıyıp satmak gibi bir fonksyonun var o da çok karlı ve çok sıkıcı bir iştir. Onun haricinde geriye PVP yapmak kalıyor onuda sen istemiyorsun.

Eve online güzel bir oyundur ama dediğim gibi sıkar adamı ben Crafter oynayarak 6 ayda doğru dürüst işler yapmaya yeni başlıyordum o derece Corp un ıdısı vıdısı her geleni gemi yapsana bana be abiea diye kapıma dayanınca hade len diyip bıraktıp 8 ay sonunda.

Daha sonra accountumu ödünç verdiğim adamın kanında Çinlilik olduğundan adam 2 ayda gece gündüz çalışarak yaptığı parayı satarak gitti Amerikaya yerleşti o da ayrı bi hadise

[ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 14:35 tarihinde, SadButcher tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

eve online kadar sıkıcı bir oyun gördüm mü emin değilim, wow'a başlamadan önce 3 ay kadar oynamıştım. bir yerden bir yere gidene kadar ER bölümü izlediğimi hatırlıyorum. beğenmiştim ilk başlarda ama anlatıldığı üzere karakter geliştirme sistemi YILLAR alıyor evet yıllar. kişisel uğraşla bu süreci de hızlandırmak mümkün değil. gecenin yarısı alarm sesiyle kalkıp traininge bırakmak olayları filan ogame, utopia misali..

beğenene lafım yok ama eve online bambaşka bir sisteme sahip diğer mmo'lara göre, o yüzden başlamadan önce iyice araştırıp öğrenin size göre mi değil mi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...