kitana Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Sabah / Akşam / Öğlen Tombalıklı Salata. Günde 2,5-3 saat koşu. Haftada 2,5-3 kilo veriliyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 ee hep böyle mi devam edicez? sonra geri alınmıyor mu o kilolar ayrıca bıkmaz mı insan tonbalıklı salatadan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 tombalık nerden bulcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 eheha tombalık bulmak zor bu devirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 tom tom balıklar işte demekki. huahah. tombalık. nefismiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Geçen gördüm bizim burda da, geçenlerde yine baktım yoktu, geçen hafta bitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 günde max 2000kcal alarak 3 ayda 10 kilo verdim. Ama sonra geri aldım :( Edit: bi de haftada 3-4 saat yürüyüş yaptım hızlı tempo [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 00:33 tarihinde, Half_Cow tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Ben de Half_Cow'un taktiğini uygulamayı düşünüyorum. Diyet/rejim bittikten sonra belli bi süre dengeleme diyeti yapılıyo ki, vücut o kiloya alışsın. Bu aşamayı genelde atlıyoruz, geri alıyoruz; ama elde diil çoğu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 günde 3 saat koşucaksan istersen bi dana ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 30dk hızlı tempo yürüyüş 1 saat agırlık haftada 3kg buda benimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 2,5-3 saat koşu nedir maraton koşucusu gibi, onun üstüne burgerking+dürümcü yapsan yine kürdan gibi olursun o kadar koşmaya eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 yalan. 3 hafta dayanirsin diyelim, sonra illa yalan olursun. az az ama cok yiyip basarabilirsin aynisini gayet. yani söyle oluyor. bir sürü ögün ama her ögünde az az. (hah evet annatabildim sanirim) bir de aksam yemeginde falan yavas yemeye calisabilirsin, tokluk hissi yarim saatte geliyor cünkü. bi de tom baligi yicegine, lahana yemegi falan ye her gün. gidip klozetle dertlestiriyormus seni. 3 saat ne be? 1 saat yeterli. hem kendine eziyet, hem de sacma. karilar bile bu kadar diyet tribine girmiyor :P (bak mesela ben.) (evet tabii, bi ara kücücük cikolata yedim diye fitness'a gidip 2 saat kosmus insanim..ama sonra ben de yalan oldum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 @Daesu: yok abi o bi işe yaramıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 yemekten önce su içmek,arada çok yemek yemek,spor,bünyeye göre miktarınca ekmektir zaten diyet dediğn. eğer şişman biriysen,sağlıksız bir program gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 haftada 2.5-3 kilomu veriliyor ? ayda 12 kilo yaklasık? lies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 fx15 diye bir hap varmış herkezin dilinide 1 ayda 15 kilo varmı duyanınız edeniniz nedir ne değildir... [gerçi bagımlılık yapıyor sanırım ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 formumu korumak için seks yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Olivies lies diyonda 30günde 17 verdim doktorlar çöktü kafama ölcen diye. bünye meselesi yag stogunu en cabuk kas antremanı ile yakarsınız.erkeksen lightbody işte. kadınsan bilmiyom fitness yalan bişi geldi bana cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 tempolu yürüyüş yalan.. Koşmadan hiçbirşey olmaz kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 @slat:abi şimdi bi aşırı kilolu birini düşün, adamın koşusu senin gözünde tempolu yürüyüş ama o yürüyüş onun heart rate ini 180 e dayıyosa gayette işe yarar yani. hepsi bünyeyle alakalı kimisi aynı şeyi yiyerek aynı kiloyu veremeyebilir yani, daesu nun dediği doğru ağırlık idmanı baya yağ attırır, sadece cardioyla veya yürüyüşle de olmaz, diyetsiz de olmaz bence. ben bu aralar deli gibi ip atlıyorum koşudan filan kat kat eğlenceli vala. hem eşşek gibi yoruyo, hemde amerikan futbolu oynuyorum beyaz kas liflerini daha cok calıstırması daha iyi bi ayak koordinasyonuyla sonuclanıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 @Olivies VEREN VERİYIR Tombalık , şimdide bi de yağı alınmış olarak satıyorlar. Daha iyi. @Ivy Kiloları verdikten sonra yediğin yemeklere dikkat edersen verdiğin kiloyu "şak" diye alman söz konusu değil. Hatta daha zor alıyorsun. Ayrıca Slat doğru demiş koşmadan hiçbirşey olmuyor. Tempolu yürüyüş falan hikaye , 3 saat koşuyorum diyorsam arada hızlı yürüyüş ile dinlendiğim oluyor. Ayrıca 100 tane de mekik çekin , mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 tom balık= ton balığı? tpyo=typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 tombalık abi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 100 mekik çekebilsem 3 saat koşabilsem niye diyet yapayım. Enterasan olmuş, 1.90 boy - 110 kilo adamım nereye mekik, koşu. Yapmayın, etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 tomcat var da tombalık niye olmasın lan! bağyanın üstüne gitmeyin. ee onun dışında eski dürümcüler kendini belli ediyor, peki o dürümleri yiyip koşmayınca noluyor diye soru gelince gösterilecek kişi belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar