Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yıllardır açıklamadığım diyet programım.

kitana

Öne çıkan mesajlar

yalan.
3 hafta dayanirsin diyelim, sonra illa yalan olursun.
az az ama cok yiyip basarabilirsin aynisini gayet.
yani söyle oluyor. bir sürü ögün ama her ögünde az az. (hah evet annatabildim sanirim)
bir de aksam yemeginde falan yavas yemeye calisabilirsin, tokluk hissi yarim saatte geliyor cünkü.
bi de tom baligi yicegine, lahana yemegi falan ye her gün. gidip klozetle dertlestiriyormus seni.
3 saat ne be? 1 saat yeterli.
hem kendine eziyet, hem de sacma.
karilar bile bu kadar diyet tribine girmiyor :P (bak mesela ben.) (evet tabii, bi ara kücücük cikolata yedim diye fitness'a gidip 2 saat kosmus insanim..ama sonra ben de yalan oldum)
Sosyal ağlarda paylaş

@slat:abi şimdi bi aşırı kilolu birini düşün, adamın koşusu senin gözünde tempolu yürüyüş ama o yürüyüş onun heart rate ini 180 e dayıyosa gayette işe yarar yani.
hepsi bünyeyle alakalı kimisi aynı şeyi yiyerek aynı kiloyu veremeyebilir yani, daesu nun dediği doğru ağırlık idmanı baya yağ attırır, sadece cardioyla veya yürüyüşle de olmaz, diyetsiz de olmaz bence.

ben bu aralar deli gibi ip atlıyorum koşudan filan kat kat eğlenceli vala. hem eşşek gibi yoruyo, hemde amerikan futbolu oynuyorum beyaz kas liflerini daha cok calıstırması daha iyi bi ayak koordinasyonuyla sonuclanıyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

@Olivies
VEREN VERİYIR

Tombalık , şimdide bi de yağı alınmış olarak satıyorlar.
Daha iyi.

@Ivy
Kiloları verdikten sonra yediğin yemeklere dikkat edersen verdiğin kiloyu "şak" diye alman söz konusu değil.
Hatta daha zor alıyorsun.

Ayrıca Slat doğru demiş koşmadan hiçbirşey olmuyor.
Tempolu yürüyüş falan hikaye , 3 saat koşuyorum diyorsam arada hızlı yürüyüş ile dinlendiğim oluyor.
Ayrıca 100 tane de mekik çekin , mis.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...