Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Ya şehir deiştirecem yakında hadi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 lan ankarada sıkılan biri yokmu alsın şu kardeşini kızılaya fln götürsün 2 bira atılsın sıkıldım yani ömidi oydu buydu ulaşın biş iyapalım. sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 beni bekliyorlar bi kerem :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 bu sıcakta kızılaya falan inmem isteyen varsa gelsin buraya gezdireyim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 siz istanbula gleseniz ben böle demezdim geri kalmış ankaralılar,barbarlar,medeniyet istanbulda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 gel arcadiuma gezdiriyim diyorum işte anaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 otobüsten indiğimde gördüm baya cix bi yere benziyodu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 gelin doplaşdırayım ciğerlerim sizi. o bar benim, bu bar senin gezdireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar