Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Daha Guzel Ne var?

Batilc

Öne çıkan mesajlar

bugun besiktastan uskudar a geciyordum. karakoye baktıgımda gun batımını gordum. o an tarif edilmez sacma sapan seyler hissettim. hersey bos geldi bana. frp muzik gitar ders okul lise bilgisayar, hersey. butun guzellikler gozume cirkin gozuktu. hic bir sey onun yerini tutamazdı.

Soruyorum size huzurlu bir ruh hali ile karakoyun arkasında bulutlu havada morlu kırmızılı pembeli batan gunesin goruntusunden daha guzel yapılmıs ne varki hayatta?
Bunu gormek bile yeterince guzel. bi manzraya baksanız bi safakı izleseniz hosunuza gitmez mi? Kim diyebilir ki insanların yaptıgı hrehangi bir sey bunlardan guzel?

Not.icimi doktum[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts

Deli Etmeyin Beni
Sosyal ağlarda paylaş

sevgilinin dizinde uyuyakalmak yada baska herangi bi hatun davasi? yanlis. o anda ne hissettigimi bilmen guc benim de anlatmam guc. yani karı kız muzik bilgisayar okul ders hepsi bos onu anladım. hepsi tekduze hayatın gelip gecici seyleri[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts

Deli Etmeyin Beni
Sosyal ağlarda paylaş

dun aksam ortakoy dne kadikoye geciste ben de o vapurun kenarindaydim
ama ben gunese degil, mavi deve bakiyodum. Dunyada hic bir ozel efektine yerini tutamayacagi guzellige.
Ve sonra yanimdaki adam izmaritini atti o bakire mavilige. Ve diger taraftakiler pet sise attilar.
Bogaz gibi bir guzelligimiz var ve insanlar icine scmak icin ugrasiyolar, cok yazik, gittikten sonra
vakti zamaninda bogazimiz vardi diicekler ya.
Salaklar[hline]Where are you when I need you,
Are you there?
Sosyal ağlarda paylaş

gunbatımı bitiyor ama yeniden oluyor safakta tekrar ortaya cıkan gunesin gazabı ogle saatlerinde iken oluyor. burda bisi yapamayan gunes en son giderken arkasında sessiz bi huzun ile harikulade bir goruntu bırakıyor.
Arasira yasamak lazım boyle seyleri. hep somurtmak dogru deil. Yolda kime baksam ya birine bagrıyor yada oyle bos bos bakıyor.[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar

Deli Etmeyin Beni
Sosyal ağlarda paylaş

walla orda uyurkenki huzuru ben günabtımında bulamıyorum gün batımı da çok hoş zaten beni tanıyanlar bilirler doğayı sevdiğimi ağaçların altında yatmayktan filan son derece hoşklandığımı...

herkes başka başka şeylerde huzur buluyor işte meselab en odamda ışığı kapatıp müzik dinlerkende çok huzurlu oluyorum.[hline]Do you ever think of me
And get lost in the memory
When you do, I hope you smile
And hold that memory a while

Berk's Playlist
Doyanakadar hosted by Profocio
Sosyal ağlarda paylaş

Sen, biraz felsefi olacak ama, evrensel güzellik olarak tabir edilebilecek doğal bir güzellik görmüşün. Yani bu bence hiç bir insansı şeyle karşılaştırılamayacak, IQsu 10 olan herhangi bir adamı bile etkisiyle serseme çevirecek bir şeydir, laf atmak gibi olmasın ama sevgilinin dizinin dibinde uyumak(ki dünyanın en güzel şeylerinden biridir) gibi fani bir durumla kıyas götürmez. O derece etkilenme sebebin bu. Eğer benim kadar sıyırmış bir herifsen, derim ki, otur hele bir yaz sabahı, güneş doğarken izle hiç bırakmadan, şehir yavaş aydınlanıp uyanırken. O da evrensel bir güzelliktir. Veya fırtına öncesi deniz... Bunları çoğaltabilirsin, yapman gereken yakalayıp tadına varabilmek...[hline]Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Berk, 12 October 2003 22:05 tarihinde demiş ki:
sefiglimin dizinde uyuyakalmak...[hline]Do you ever think of me
And get lost in the memory
When you do, I hope you smile
And hold that memory a while

Berk's Playlist
Doyanakadar hosted by Profocio

BENİM SEVGİLİM YOK KENDİMİ KÖTÜ HİSSETTİM ŞİMDİ NAPICAM[hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
Sosyal ağlarda paylaş

demek istedigim de o hacı. ben bikac kere yaptım dedigini yazlıktayken. nasıl diyeyim sanki dunya yeniden olusuyor tekrar hayat buluyor. fırtına oncesi deniz izlemedim ama bikac kere kırmızı dolunayin daglarin arkasında adım adım batısını sahile oturup seyre daldım.neden sonra farkettim ay batmıs bosluga bakıyorum.

sturm senin dedigin de cok guzel de o ancak kabatas filan olur :P bizim gibi sakıp sabancida okursan anca barbaros da kaza yapan arabaları izlerken icersin hot chocolateyi[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar

Deli Etmeyin Beni
Sosyal ağlarda paylaş

ne deniz havasi bea. olm kabatasda adamlar kantın de yemek icin kaşıkla lufer tutuyolar. sonra onu satıolar sonra kazandıkları paralarla o gunluk kantın masrafını cıkarıolar.[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar

Deli Etmeyin Beni
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_-Sturm-_, 12 October 2003 22:26 tarihinde demiş ki:
En güzeli, soğuk bir sabahın köründe deniz manzaralı okulda, elinde sıcacık bir "hot chocolate" (:)) denizi izlemek... Var mı ötesi yaa

Fantazimi benden habersiz-izinsiz kullandığın için seni okulda tokatlamak suretiyle cezalandırcam..[hline]Bonecrusher, 14 September 2003 03:10 tarihinde demiş ki:
Ha arada pizzalar da uçussun da biz de karnımızı doyuralım, di mi ama?

said:
..elinde sıcacık bir "hot chocolate"

tutamadım kendimi.. :)

[Bu mesaj -xception- tarafından 12 October 2003 23:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-xception-, 12 October 2003 22:58 tarihinde demiş ki:
said:
En güzeli, soğuk bir sabahın köründe deniz manzaralı okulda, elinde sıcacık bir "hot chocolate" (:)) denizi izlemek... Var mı ötesi yaa

Fantazimi benden habersiz-izinsiz kullandığın için seni okulda tokatlamak suretiyle cezalandırcam..[hline]Bonecrusher, 14 September 2003 03:10 tarihinde demiş ki:
Ha arada pizzalar da uçussun da biz de karnımızı doyuralım, di mi ama?

said:
..elinde sıcacık bir "hot chocolate"

tutamadım kendimi.. :)

[Bu mesaj -xception- tarafından 12 October 2003 23:00 tarihinde değiştirilmiştir]

ben niye oyle mesajlar goremiom üeaa? :([hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar

Deli Etmeyin Beni
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Batilc, 12 October 2003 23:11 tarihinde demiş ki:
bu arda konuyu cok dagittiniz bea. surda guzel bisiler yazdık.[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar

Deli Etmeyin Beni

ne zaman bi başlık altında o konunun sabit kaldığını gördün kiii :)
Sosyal ağlarda paylaş

ways angel abla okumus threadimizi :P. yorumunu okusaydık di mi be abla :P ?

İyide bunu da dagitmayı basaranlara masallah ya.
Ornek istersen verebilirim neydi ismi ee bi kızın senden hoslandıgını nerden anlarsın. hatta yorumunu da ekle :P[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar

Deli Etmeyin Beni
Sosyal ağlarda paylaş

senin bahsettiğin gibi güsellikleri de hissetmek lasım tabii..daha doğrusu aslında hep gözümüzün önünde olan bu doğa güzelliklerini arada farketmek desek daha doğru olucak...
o an ki ruh halin sana bunu hissetmiş o an ona açmış ruhun..ama bazende sevgilisinin dizinde uyuyakalmaya da aç olabilir..burası tartışılamaz..
bende doğa güselliklerine ruhu aç bi insanım ve bende çok etkileniyorum ahh daha güsel ne var dedğim anlar oluo kii..ben yalovadan vapura binip bostancıya varıp bikaç arkadaş geri vapurla döndüğümü biliorumm..:) bu tür güzelliklerde insanın kendi duygularını keşfettiğine inanıyorum kii günümüz hayatta da unuttuğumuz bazı duyguları yeniden keşfetmemiz lasım...:)
Sosyal ağlarda paylaş

En güzeli süper bir manzaraya karşı sevgilinin dizinde uyuya kalmak. Budur. Hem sevgiye, ilgiye olan açlığını doyurur hemde doğanın sana armağan ettikleriyle huzura kavuşursun. Tamam dağılın görülecek bişey kalmadı :P[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

Sabahları 5.30 ile 6 arası benim saatimdir her zaman dediğim gibi..

Güneş yoktur. Ama hava ışıl ışıldır. Bulutlar da varsa mor - gri -pembe bir gökyüzü vardır.
Kuşlar cıvıldar, serin meltem yüzünü okşar. Dışarı çıkarsın tüm dünya senin gibi hissedersin. Yollarda tek insan yok. Tek tük nadiren arabalar geçer. Ama koca dünya senindir..

Yolda yürürken ara sıra güneşin batışını yakalarım. O zaman yolda güneşin batmasını beklerim. Herkes basit birkaç fani şey için koşup durur. Oysa ben bu ayrıntıları, bu güzelliği yakalarım.

Karlı dağları çok severim. Cennet gibidir. Bruce Almighty'de bunları vurgular. Bruce, Tanrı'nın onu götürdüğü yeri cennet sanar. Oysa Tanrı'nın orasının himalayalar olduğunu, koşuşturma yüzünden doğaya dönüp bakmadığını söyler..

Oysa doğaya dönüp baksak ne güzellikler vardır.
Bir çam ağacını oturup uzun süre incelemişliğim vardır. Sırf bir kır çiçeğini, bir köpeği...

Bir hatundan veya bir müzikten daha çok şey verir bana doğa. Tamam müzik bu güzelliğin yanında başka bir zevk verir. Ya da hatunun kucağına yatmak kafanı okşatmak..
Ama dediğim gibi hiç biri doğanın güzelliğiyle yarışamaz. Bakmasını bilene..[hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor
Lazar - Here, Reb Nahum, is one kopek.
Beggar - One kopek? Last week you gave me two kopeks.
Lazar - I had a bad week.
Beggar - So, if you had a bad week, why should I suffer?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...