Tarantababu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 süpermiş bura saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 grafik isi yapcam diosan mac almanı tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarantababu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 aslında maca lmayı düşünüyorum ama daha önce hiç kullanmadım mac ve biraz önyargım var alete karşı. onun için tam karar veremiyorum.Alışkanlıkları bırakmak biraz zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Grafik kartının MXM olmasına dikkat et. Onlar çıkartılıp değiştirilebiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarantababu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 bursa da nerelerden alabilirim laptopu ?? teknosa ve bimeks dışında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar