Dev Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Aboooooov http://www.youtube.com/watch?v=4bTvAUVPyLI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 esas konuya iyice yaklaşıyolar artık. filedelfiya deneyine bu sezon da girmezlerse ben giriyorum diziye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Abi ne ki bunlar. Hadi "kaşmir etkisi" ve "klon" tavşanı geçtim, bunlar ne be abicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 gerildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 ilk binayı daha önce görmüştüm ben. alvar hansonun şirketinin binası. ikincisi de the othersın mekan değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 peki bisikletli eleman kim? Benjamin? O binayı bilmiyordum hem ben sağol fede. Bu arada eve döneyim şu kaşmir etkisi hakkında bir şeyler yazma zamanı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 bina hanso amcanın binası bariz, orası otherların mekan işte. de, tavşanlar düşmeye başladı ya, direk tırstım ben sdf. NOOLUYO LAN diyodum ki marvin amca GÖTÜRÜN LAN BUNU BURDAN yaptı, nefes aldım. bu arada marvin iki elinide kullanıyo, ne iş ? normalde elleri sakat değilmiydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 gerildim bende ,bekliyoruz ailecek . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 peki ilk bolum ne zmn yayınlanıcak bilen warmı ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 ocakta diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 pff daha cok warmıs nassı beklicem ya neyse bende artık eski bolumleri ezberlerim hergun bi bolum bi bolum dayanıcaz artık ocağa kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 şubat 2008 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 şunuda ben ekliyim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Bu orientation videoları oldukça eski olduundan, bisikletli adamın Ben olma ihtimali düşük. Muhtemelen seriyle hiç alakası olmayan, eğlenmeye, gezmeye çıkmış bi Dharma görevlisi bilimadamıdır. Lost klasiği "mindfuck"lardan biri yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 comic-con 2007'de gösterilmiş ztn hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 bu sakallı amca jacob olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 dreegot olması o videoda resmi vardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 =p jacob değil, kendisi DeGroot, Dharma'nın fikir babası. Bi de karısı var bunun, karen sanırım, onların ikisi kurmuş bu hadiseyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 bu ne ya ? yine acayip acayip videolar sıktı artık 3 sezondur. [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 02:09 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Acayipmiş. Bu arada doktor adını farklı söylüyor. bu adam başka orientation filminde adını Marvin Candle olarak söylemiyor muydu ? Çok acayip bu dizi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 predator dediğini ben de yeni fark ettim. neden adını farklı söylüyor ki? acaba o doktorla bu doktor farklı boyuttalar mı? yoksa klon olabilirler mi? kötümser olmaya gerek yok belki de ikizlerdir? AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA LOST YEDİN ÖMRÜMÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 O adam zaten durmadan farklı isimlerle çıkıyo. Bütün orientation filmlerinde farklı bi isimde galiba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 şizofren de olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 ulan tam işler çözülecek derken bunlar ne alaka şimdi yok abi bu lost yazarları dünya çapında millete sinir krizi geçirtmeye uğraşıyorlar başka dertleri yok bunların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar