Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Eski teleofnda yapıyordum ama şimdi unuttum ne yapıyorduk ne ediyorduk. Turkcell için telefonu nasıl modem gibi kullanıyoruz bilen varmı? *99# falan diye bi numara aranıyordu bişiler vardı ama hatırlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Müşteri hizmetlerini arıyacan. Onlar ayarları vercekler. Ama ilk önce telefomun cd sinden telefonu tanıtman lazım modem olarak. Sonra tel ayarlarını falan verceker. En azından vodafone da öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Ok mis gibi halloldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 biri açıklasin anlatsin da bilelim ?? işimize yarar bigün.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Zengin pati baba pati Absolut heyt be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 bende edge ile ilgili bi soru soriyim bari,her seferinde 112 k ile bağlanıyorum,bu hız edgeye göre yavaş gibi geldi,edge ile bağlanan varmı başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 abso bi açıklasan ben de öss sonuçları açılırken evden girip baksam? çok şaane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar