Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 A little later, remembering man's earthly origin, 'dust thou art and to dust thou shalt return,' they liked to fancy themselves bubbles of earth. When alone in the fields, with no one to see them, they would hop, skip and jump, touching the ground as lightly as possible and crying 'We are bubbles of earth! Bubbles of earth! Bubbles of earth!'. Fusion tarzı birşeyler. Şu konuda yapmayı deneyeceğimi söylemiştim, nasıl olduğuna siz karar verin. Download (11.25 MB) [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 13:25 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 yesten shine on you crazy diamond a epey bir etkileşim var dinlemediysen bile, dinlenebilir güzel bir şarkı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Shine on hayatımın şarkısıdır ama Yes albümüm yok hiç. Diskografi indireyim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 yes - close to the edge pt 1 http://www.youtube.com/watch?v=KNJJPEN-bp0 pt 2 http://www.youtube.com/watch?v=49IH0kl-Nxo&mode=related&search= tabi bunlar daha rock orkestrası tarzında ama progresif anlayış olarak baktıgında kendinden birşeyler bulman mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Eleştirilerinizi dinleyip bölümlere ayırdım bu sefer şarkıyı. 26 dakikaydı aslında. Üç bülüm halinde yayınlayacağım ama. Bu 8 dakika sürüyor. Besteleme aşaması da farklı oldu - tüm şarkıyı toplu halde yapmaya çalışmak yerine çizgisel bir yol izledim - başından sonuna tüm aletleri sırayla yazarak ilerledim, yeni bir deneyim oldu benim için. Bu konuda - diğer bestelerim ile kıyaslayarak - ne düşündüğünüzü söylerseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 ben cok sevdim, ama davullar yapay olduklarini bildigim halde kulagi rahatsiz edecek sekilde yapaylar, belki sonlarina hafif bi fade koyarsan davul seslerinin (yapabilirsen) daha kulagi tirmalamayici olur :) ama onun disinda gercekten beste kabiliyetini cok sevdim, ve devamini bekliyorum. Bir ara Ayreon dinlemeni oneririm bilmiyorsan, ozellikle The Human Equation albumunu ve Electric Castle albumunu, cok esinlenebilecegin biri oldugunu dusunuyorum Arjen Anthony Lucassen in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Part II Sneak Preview :) Sadece solo kısımlarından biri var. Kesinlikle söyleyebilirim ki duyduğunuz en iyi sololardan biri olacak bu :P Ayreon'u çok severim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar