Symoon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Cuma günü, 15:00 civar1. Beykoz Ortaçe$me - Kad1köy özel halk otobüsü. Altunizade'yi geçmi$ken. Yak1nlar1mda sandalyesinde usulca oturan muavinin cep telefonu çalar. "........................" "Merhaba..!" "........................" "Kimi aram1$t1n?!" "........................" "Yanl1$ aram1$ olabilirsin, yanl1$ aramam1$ta olabilirsin, bunu sadece sen bilirsin.." "........................" "Kim?" "........................" "Yanl1$!" "........................" *Güle oynaya k1s1k sesle konu$maya devam eder* 10dk sonra telefonunu kapatan muavin $öförün kimmi$ sorusunu cevaplamayarak yak1n çevredekileri merakta b1rak1r. Sonra da arayan adamla dalga geçer... Ben bir $ey anlamad1m arkada$lar. Biri aç1klas1n lütfen ya..[hline]As long as nature glows, no life is ever truly lost! Yabancı mandası, dinci yanlısı, vatan haini dolmuş canım yurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 :) rofl yane ne diyim...[hline]Yepyeni süper bi site... members.lycos.co.uk/csnfrp/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 normal olmayan nedir burda ehue :)[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. [Bu mesaj Diablo tarafından 12 October 2003 17:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yagmurdamlasi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 geyik mi kıro mu?[hline]always on The Claymore always next to Othranks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 uyuz olduğum şey, şöförler kendileri konuşur. ama sen konuşunca bağırır çağırırlar..[hline]Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 giderken duydun ki döndüğünde de mi garip geldi yoksa :-P[hline]You are all Claustrophobic in your skins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Şöforu yanlış birisi,yanlış zamanda aramış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Symoon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Muavin'i arad1lar, en az1ndan cep telefonu muavinden ç1kt1. Ya zaten "yanl1$ aram1$ olabilirsin, aramam1$ta olabilirsin" laf1 öldürdü beni. Sorun $u: Tan1g1n biriyle muhabbet edip sonra yanl1$ aram1$ diye dalga geçmek yok yok yanl1$ aram1$ biriyle muhabbet etmek yok yok tan1d1g1n biriyle yanl1$ aram1$ diye dalga geçmek Aaaaaaaaa ç1ld1racammm..[hline]As long as nature glows, no life is ever truly lost! Yabancı mandası, dinci yanlısı, vatan haini dolmuş canım yurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Bundan anlayacağımız Şoför-Muavin meselelerine karışmayalım[hline]Come On! It's On! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 symoon sende şu 1 ve $leri kullanmasan çok daha hoş olacak.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Bencede[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology :rock: İcq:170810052 :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Okumayı feci zorlaştırıyor,okuyamazsak iletişim olmaz,iletişim olmazsa,anlaşılmaz,anlaşılmazsa.. bak ne kadar çok kavramı yerle yeksan ettin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 apache +1[hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor Lazar - Here, Reb Nahum, is one kopek. Beggar - One kopek? Last week you gave me two kopeks. Lazar - I had a bad week. Beggar - So, if you had a bad week, why should I suffer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 hms. ya ilginc tabi. tabi ee.... ya neyse kısacası muavin de biraz seymis.... amaan sacmaladım bosver iste ya sofor kıl muavinde kabadayı kro sacmasi ile entellektuel salak arasi bir kırma. Not: KAbul sacmaladım cok.[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 said: Moncain, 12 October 2003 19:34 tarihinde demiş ki: Bencede[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology :rock: İcq:170810052 :rock: arkadaslar bu tip smileylerin listesini nerden bulabilrim[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar