MarcOConner Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 LasT_SuRviVoR Lübnanda ne işin var cevdet Asil sorun sen kimsin cevdet Sevenin bol sevmeyenin yok Tatile cikacak bayan ararsin cevdet _ ile ugrasma sitene ekleyememissin Senin 4 telefonunla poz vermen acayp bişi Ugruna ölecek karin varken Ricayla minnetle kadin ariyosun tatile cikmak için Ver parayi fotografci tut İş yerinde fotocekip para var imkan var de Ve bide ustune 100 ytl iste Oluyormu boyle cevdet Rahatina dikkat et... ohhh cok uzun yaw baya bi zorlama oldu...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Lirik lirik olmuş her taraf, Alın size bir benden bir paraf. Siz siz olun ne kadar sevseniz de beni, Tek şiir yazın o da eder mutlu beni. Su gibi git, su gibi gel, Uludağ'dan kay da gel. Rize'yi görmeden etme, Vira vira dolaş da gel. Ingaa diye ağlamakla olmaz Ver elini kılavyeye, dök bi şiir bu kez. Onca nick dururken etrafta, Rolünüz yine bana şiir yazmakta. İmza: xaty :P edit: Marcoconner mısın nesin, Araya niye girersin? Rakı versem eline, Camın önünde içer misin? Odam oldu karanlık, Canım sıkkın ama içim aydınlık. Orada, tam karşımda, Nasıl gördüm bir çaydanlık? Nick'e şiir yazmakmış ilk deneyim. En güzel şiirimi, Rivayetlere saklarım. [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 12:19 tarihinde, 26ee140 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 35235 haarfli nickleri millet yazana kadar bir başkası yaziyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 2'dir Susmuyorsun 6 saatir konusuyorsun Ezicem Şİmdi Seni Ezik Olucan Şimdi 1 kerede sus dinlen 4saatte bi uyu 0 Uydurucak bişi bulamadım [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 12:22 tarihinde, DeBuffAndHeal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Mana potion versem sana Sittirir gider misin? Taa çine veya amerikaya, İzinlisin, gidebilirsin. Canına mı susadın? Oraya şiir yazacaktın. Rap müzik dinlemem, Eline yazmayı ben öğretemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 26ee140 Plaka Mı? xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 mahmut dedim bağrıma bastım ama sen neden beni aldattın? sevmiştim bıyıklarının kıllarını saymayı ti ye almıstım sahin k gibisin diyerekten ipne oldun cıktın basıma mahmut cocuklar ağladı arkandan dayanamayıp o koca gtunu bile özlediler rrrspu dediler bir yerden sonra e haklı onlar da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 @DeBuff hahahehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 2 arada bi derede kaldım 6 saatlik uykuya hayranım Evli erkklerle gezersin Eline su versem içermisin? 1 de ısınır 4 te kaynar 0 da donarsın oha ne olmuş :d [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 12:28 tarihinde, theavicena tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 sdf bana yazın ona yazmayın:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 banane benide atladılar xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 @Othranx Osurup ossurup duruyosun Taaşaklarını ovalayisun Haberin yok ama Raciye kactı darkness'a Artık ne yapsan boş Nah döner sana raco orasıda hoş XL bu aşk sana bundan sonra [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 12:38 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Olmaz öyle Takma herşeyi kafana Hallederiz elbet Rican yeter sadece Al sanada bi şiir Nasılsa herkes sallıyor X kişinin sırası şimdi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 @darkness87 Deminden beri düşünüyorum Arkama yaslanarak Rezil bir şiir olmasın diye Kasıp durarak Ne yazıcağımı Emin ol bilmiyorum Simdi geldi aklıma Sanki cikti birşeyler ortaya 8 farklı şey geçti aklımdan 7 'inci mısrayı yazarken. edit: büyük harf [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 12:48 tarihinde, barbu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Dayım dedi olmaz Anam dedi vermem beleş Recebim dedi gel bana kaç Kaçtik işte beleşe Nikah diye dayanır kapıya dayım Evlendik işte şimdi netcez ? Sıra bende der recep Söz 8 gol atıcam dedin 8 dedin ama tıkandın 7 den yukarı çıkamadın [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 12:53 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Malaktan içerdi suyunu Atların efendisi Seyisi yoktu Tek başına bakardı kendine İnsanlarla çok iyi geçinemezdi Cansu adındaki sahibinden başka Onunla sanki bir iletişimi vardı Renkli bir iletişim Emsalsiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 barbi vardı bir zamanlar acıp acıp gösterirdi hep rrrospu mudur anlamadım ki bebeğim diyordum ben ona una bulanmıs bokmus meğersem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Othranx ordunun dereleri, tersine aksın durmasın, hayalimdeki o kadın, rahat bıraksın, ancak o zaman mutlu olurum, nehirlere,ovalara koşarım, x-man oyuncaklarımla oynarım. o ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 merri krizmıs dedi santa kılaus araba almıs bana getirdi donunu gördüm ama ben o giderken cok buyuktu seyi, korktum altıma kacırdım sonra tuvalete gittim zıctım sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Otur oturdugun yerde Tahtalar yaş olabilir Heryerde Rahatmı battı Anlamadım Nacizane Xmen misin be :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 ovchinnikov Otuz dokuz yaşında, yaşlıca bir adam Verandada birasını yudumluyor Camlardan attığı bakışlarla Hatununu ara sıra gözetliyor İçeri niye girmiyor derseniz Ne ben bilirim onu Ne de kendisi söyler İçeri yine de girmez ama Kim bilir neden Otuz dokuz yaşın en tehlikeli kısmı Veranda ve Bira derler zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Asteroth Arkadaş dedim, bağrıma bastım. Sen bağrıma bastın. Tabi üzüldüm yahu Er geç olacaktı ama bu Rıfat da dediydi, inanmadım. Orkestra şefi edasıyla kafa sallamadım. Tencere senden kara Hala bitmedi mi lan, yuh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Laraken Lazım olur diye saklamıştım Arabanın kullanma kılavuzunu Ranzanın hemen altına. Arabam bozulunca aldım yine Keza bir işe yaramadı Enayi gibi de çıkarttık yerinden Neden böyle yaptım bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 lambayı sondurmeden cıkarsan tatile alırlar boyunun ölcüsünü birkaç saatte rrrospular diye bağırsan da artık cok gec, kapatacaksın o kafayı kelini de saklamıs olursun hem fena mı? ezelden beridir hür yasadın ama noldu ha?bakıyorum sıçtın sdf cok politik oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Olumsuz bir insana benziyosn Topiclerin çoğunda bunu gördüm ben Hayvan gibi bağırdığında Ramak kaldı kızmama Ama yine de severim seni Ne de olsa pati lan da birlikte oyun oynayıp X-hair lere çift tıkladık değil mi? bi bka benzemedi idare et ne diyim ya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar