Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arena Taktikleri

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

Adamın eline dünya malzeme yıgıp yaptıgı silahı kaldıramazsın. BS'yle aldıgın sadece bir tek silah, Engineering'le gelen absürd şeyler. Class'a ek skill gibi kullanıyor insanlar. 4k shield ne demek? imp. rocket boots falan bunlar salak şeyler. Adam birini yerine koyuyor digerini takıyor falan. druid/rogue teamler bunun suyunu çıkarmış durumdalar zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Adam birini yerine koyuyor digerini takıyor falan.
Kalkacak işte o patch gelince. Başta 2 senedir pvp'ye vurduğu darbe ile Engineering olmak üzere tradeskills tam bir saçmalık bu oyunda, yapacak birşey yok. X skill Y mats ile crafted silah yapan birinin o silahla übercritz görmesi ne kadar helal ise engineerın X skill Y mats ile yaptığı consumable, utility item ile çakması da o kadar helal.

Asıl ilginç kısım engineering uzun süredir var, arena'da etkisi süpriz olmadı. Öbür yandan en kral pvp silahlarına denk crafted-pwnage ise TBC ile geldi, buyrun buradan yakın.

Böyle şeyler olmasın demiyorum, açıkçası umrumda da değil çünkü bence oyunun craft sistemi başlı başına yetersiz, malesef bu oyun böyle işte, tradeskill olmuş pvpskill. İçten bir şekilde sistemi eleştirmekle QQ arasında ince bir çizgi var.
Sosyal ağlarda paylaş

craft sistemi hiç bi zaman doyuru olmıycaktı muhtemelen zaten, yanı diğer mmorpg lerle karşılaştırıldığında,
ama ne bilyim bs ye epic craftlar geldiğinden beri hatta armor of kignsin recepie sini gördüğüm anda "I will teach you how to craft armors worth of kings" durumu yaşadım cidden IF deki armorcrafterın dediği.

yaptık benımsedir "iyiki bs olmuşum lan" dedim falan kendi kendime,

hanı benımsiyebiliceğimiz "cocuğumuz" olucak itemlar yapmanın güzel bi etkisi oldu oyuna
Sosyal ağlarda paylaş

Orada katılıyorum. Proflar'ın pvp'den ziyade ciddi mana trade için zorunlu olması lazımdı. Yani insanlar para için meslek değil farm yapıyorlar. Enchanting'te bile self-only enchantlar var komedi.

Ama blacksmith'le engineering aynı şey değil, orada haksızsın. İçeride item değiştirmese bile aptal bir sistem. Yani mücadeleyi kaldıran itemlar var belli class'lar için. Yok avantaj vermesi onemli olmazdı.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet, 2158 olan ratingimiz akşama 1937'ye düştü. Şimdi bu miktarda rating'i geri almamız aşagı yukarı 1.5 ay alacak. Sırf bu bile pvp'nin ne kadar bezdirici birşey olduguna delil bence. Mesela şu an içimde, yaşayan birşeyi öldürmek için inanılmaz bir dürtü var, o derece sinirliyim. Titriyorum hatta.

[ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 23:09 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

2150 yapacak kadar iyiyseniz 1 haftada bile geri alırsınız iyi oynayarak. 1.5 ay nerden çıktı ki? geçen sezon 1850 ratingden 2207 yaptık 1 haftada sırf nether drake için, yeterli olmadı tabii :)

[ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 23:13 tarihinde, Phlox tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Şu sebepten. Battlegroup yeni, 2000+ toplam 5 takım var, ve adamlar oynamıyor 10 maçtan sonra. Bizde o sagduyu yoktu, bırakamadık, ve süper salak rogue partnerimin pve spec oluşu ve bunu bana rating çok afedersiniz boku yedikten sonra soyleyince benim teller koptu. Şimdi full merciless setli olan arkadaşım yerine başka birini aldım.

Edit: Gözüm seğirmekte şu an. Pıt pıt.

Biz battlegroup'ta ikinciydik, biriniciyi tokatlıyorduk ama oynamayı bıraktılar hemen. Yeni oldugu için drake bizimdi. Umarım yine geri alırız.

[ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 23:19 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Abi discipline priest bulun birer tane, öyle takılın. Warlock demonology/affliction karşışımı bir spec var. Şöyle diyeyim, benim icelance critleri adama 900 vuruyor. Öyle bir damage reduction var yani. Normalde 2k'ya kadar çıkan bir spell bu. Ve discipline priest zaten gayet dayanıklı, zerg yiyen bir sınıf değil. Yetenege bile ihtiyacınız yok oynamak için. İki tane kazma birinci mesela bizim battlegroup'ta, bu comboyla.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...