Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Arkadaşlar aradım baktım arena hakkında bir sürü topic var ama bunların hepsi spesifik konulara ayrılmış. Bence burda en tecrübeli oyuncuların da yardım edebileceği gibi bir arena team taktik toparlaması yapalım. 2vs2/3vs3/5vs5 yapıp bu takımlarda bulunmuş oyuncular tecrübelerini bizlerle paylaşırsa birçok oyuncuya yardım etmiş oluruz düşünceleri içersindeyim. Sizce güzel bir yaklaşım mı? Yoksa o arkadaşlar işin sırrı bizde kalsın falan diye suskun kalırlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Sağlıklı birşeyler ortaya çıkabilmesi için takımındaki classları yazman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paladin, Warrior, Shaman, Mage, Druid vs. Paladin, Warrior, Warlock, Disc Priest, Mage kapıştırın bakalım. itemlar aynı seviye ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 arcanecim, haklısın da ben kendim veya kendi 5vs5 takımım için değil herkesin yararlanabileceği bir taktik silsilesi için açtım topiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 mortis bizimki senin 2. ye yakın pala-discip priest-frostmage- moomkin- warrior ben mage olarak manamı full blizz+cs+sheep+nova+icelance(winterschill effect icin poly yi dispellemesi zor olsn) aynı sekilde moomkinde warriora yardım etsede full cyclone la ilgilenıo gibi bise full cc yani discip priestte full dps targeti dispelle ugrasio heleki priestse target warrior kesio gibi bise yani moomkinle bende arada yardım ediyoruz iste fena bi setup diil idare edioruz ama 2 warrior lı gruplarda zorlanıoruz bi 5vs5 de ozellikle full cc yapana kazanio sanrm edit : mortis yazdıgın team de adam akıllı oynarlarsa ilk takım söke söke alır maçı :P [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 15:26 tarihinde, Reumer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Malesef klasik taktik diye birşey yok. Zor ve eglenceli kısmı bu. Common sense olayı pvp'yi zevkli yapan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 taktik diye bişey olmaz pvp de.adam böle yapalım dediğinin zıttını yapsında bi gör.sen poly atarken fear ye ayrı bi gör.kağıt kalem oyunumu bu. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 classına hakim ol, başka bişey istemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 TOGİCİK naber lam dfg msn gel bakem [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 23:49 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 güzel bir mayç oyuncusu olmak istiyorsan teee önceden verilmiş bi başlık vardı arkadaş her ayrıntısına kadar vermişti orda :) açıkçası ben wow da mage ile oynadıgım sıralarda kimseden sipariş taktikle oynamadım.her zmn action sırasındaki gerekli şeylere göre oynadım. çünkü hiçbişey belli olmuyor bu wowda pvp de. pvp yaparken benim için en önemli şey şuydu rahat oynuycaksın rakibinin karakterine odaklanıcaksın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmet Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 paladin - warrior - hunter - mage - shaman rulz :) [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 02:33 tarihinde, hikmet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Arenayapmıyorum ama hoşuma giden bi kombo olarak Warrior - Paladin - Priest - Warlock veya Druid - Mage diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmet Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 4 arcane fire mage + 1 pri vidyosu seyretmiştim, tek kelimeyle imba takım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 onu test serverinda yaptik herkesi kestik ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 WSVG'de birinci olan 3v3 setup: Frost mage, Rogue, Priest Ben (rogue) hunter arkadaş ile 2v2oynuyorum: -Blade's Edge: Mount up ile yukarı çıkıyoruz, ben rakip beni görmeden stealth'e girmeye çalışıyorum, o sırada hunter arkadaş sütun üstüne sotelenip ipin olduğu tarafa trapini koyuyor. Ben de ipe dönük duruyorum böylece benim stealth check'imi geçen olursa trap'e yakalanıyor. Rakip uzaktan vuran cinstense de hunterın kör noktasına gelmek için yaklaşabiliyorlar, yaklaşmazlarsa aynı hedefe saldırıyoruz. En avantajı olduğumuz harita. -Ruins of Lordaeron: Kapının hemen dibinde duruyor hunter arkadaş, böylece işler kötü giderse hemen odaya kaçıp line of sight dışında kalabiliyor. Trapi durduğu yerin arkasına koyuyor çünkü rogues do it from behind. Ben de hemen önünde duruyorum kendisinin, stealth check hesabı. Rakip uzaktan vuran cinstense yine sabit durmuyoruz, focus fire. -Nagrand: Hunter arkadaş sütun arkasına geçiyor, hemen yanına trapi koyuyor. Ben biraz önde duruyorum. Dikkat ettiğimiz noktalar aynı hedefe saldırmak, healerları silencing shot ve rogue interruptlarıyla kontrol etmek ve sap,frost trap, blind gibi abilitylerle fırsat buldukça CC yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 al palayı 4 te pompyro mage tamam varmı ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Ya bozmak gibi olmasin ama Theorycraft'ta cikan sonuclar gercek arenalarda genelde islemiyor. Cunku sonucta burda uzun uzun dusunulerek hesaplar yapilip konusuluyor, arti kimse rakibin nasil bir formasyonda gelecegini bilemedigi icin, misal healer'a CoT atarak baslarim demek gibi kaliplar gercekte calismiyor. Adam ebesinin gozunde duruyor, arada dps'ler filan oluyor, erisemiyorsun adama, e simdi mal gibi CoT atacam die mi kasarsin, yoksa duruma gore baska bi seyler mi yaparsin. O yuzden Theorycraft arena gibi neredeyse sonsuz senaryolar turetilebilecek bir sey icin pek calismiyor. Ha ama PvE uzerine konusulacaksa tamam, sabaha kadar calisir sonucta surekli ayni zimbirtiyi kesiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 benim dusuncem en basarili setuplar 2v2 1. demon lock + pala 2. pala + warrior 3. rogue + rogue 4. rogur + priest 5. frost mage + f mage 3v3 1. rogue + priest + mage 2. warrior + pala+ shaman 3. pala + rogue + mage 4. lock + warrior + pala 5. warrior + pala + priest 5v5. 1.priest + pala + warrior + shaman + warlock 2. pala + warrior + f mage + fmage + shaman 3. warrior + pala + warrior + priest + shaman 4. druid + pala + shaman + warrior + lock 5. mage + lock + warrior + pala + druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 said: al palayı 4 te pompyro mage tamam varmı ötesi otesi var 2 akilli warrior lu setup in varsa pala shaman warr warr spriest gibi max 25 snyede 7 yada 5 arena point aliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Bir hunter'ın arkasından starting zone'a giren zihniyette ki oyuncuya yazıklar olsun. Öyle birşey gördügümüz zaman aynen bizde giriyoruz. ''Biz içeri girdik hadi peşimizden gelsenize'' nedir ya? Hayır çok yutan var bu numarayı o yüzden işliyordur. Yan düz saldırı oynayan tipler var. Paladin / Warrior bilinen en iyi setuplardan biri. BoF nerflenince tarih olabilitesi var yine ama. [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 14:05 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 2v2 bence en başarılı group ? disip priest- demo/affli lock ve pala warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 2 vs 2 = healer druid, demon lock diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Engineering bence arenadan banlanması gereken bir olay. Mount da aynı şekil. Latency yüzünden adam burnunuzda spawn oluyor, charge mı dersin fear mı dersin ne var ne yok atıyor. Direk upperhand'le başlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Engineering in neleri kullanılıyor arenada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 PTR'daki item switch'i kaldıran değişiklik gelecek işte, engineerlar item switchleyemeyecek. Eh madem engineering kalkıyor o zaman crafted BS silahları da kalksın? Oyunun tradeskill sistemi tam bir facia ama en azından 2 senedir alışık olduğumuz birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar