Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 çok zenginlerimiz var ya champta kastılar kastılar. 20k ya indim hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 gayet sıfırdan, fare keserek, yerden mal toplayarak başladım, kimseden 500 gp bile almadım, troll ve ettin keserek devam ediyorum. gayet de güzel skill alıyorum allaaaama bin şükür. ins dün GM oldu, focus, medi zaten hemen 110 olmuştu. bu akşam magery biter (90lardayım, fs ile çıtır çıtır gain var). eval zaten artışlarda, arada anat bile artmıştı, ordan indiriyorum şimdi. heal koydum template'e (ne alakaysa) çatır çatır kendimi bandajlayarak gain alıyorum -ki osi'de söz konusu bile değildi-, bi tek resisti nası kasıcaamı bulamadım, arıyorum tarıyorum. velhasıl allah pati uo sunucusunu açandan da açtırandan da razı olsun, pek eğleniyorum. bu oyundan anladığınız karakteri makroya koyduktan 3 saat sonra ortamlara akıp dragon kesmekse hoşunuza gitmez tabi. ben şahsen pek memnunum bi osi dinozoru olarak... *evil grin* [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 16:28 tarihinde, Emaleth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 resist kendine weaken, feeblemind falan atarak kasabilirsin gayet güzel geliyo, evalint de kasmış olursun bir yandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 aynen bende öyle kasmıştım :) ama 2 tane mis charım silindi kötü arkadaşlarım tarafından:) yeniden kasmak zor geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Voyik diyor ki , skill artışı hızlansın , 2x2 kapansın , unattended macro yasak olmasın , baba gibi 1 günde kasayım , 2. günümde aksiyona doyum olmasın diyor . Çok da güzel diyor , çok pis katılıyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 xaenin'in dedikleri dışında bi de biri bana online time'ımı söylesin arkadaş. hatta nickimde Voys olarak değiştirilebilir Thor şu an sureklı kendımı tanıtmam gerekıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 bende katılıyorum 1 günde imba olmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Hay senin imzana =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar