Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 mc donalds patatasını sundae'ye batırma olayının ezelden beri hastasıyım, onu da belirtmek isterim. prison break'in prodüktörleri zamanında beni tespit etmiş olmalı böyle yaparken. olmaz olmaz demeyin, şansınızı deneyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Aramızda ketçaplı mayonezli tavuklunun arasına biskrem koyup yiyenler de var, onları da sevelim, sayalım, hatırlayalım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 iğrenç demeye dilim varmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Cuma nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 valla biri organize etsin anadolu yakasında olsun eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 modada yapacaksak olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Yeşilköyden Anadolu yakasına getirtmeyin ya =/ Ortalarda bi yer olsun Taksim mesela. Bu da Cep tel yapılacaksa eğer haberdar edileyim =) [spo]05362975612[/spo] [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 23:35 tarihinde, Syn tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 herhangi bir burgerkinge okeyim ben gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 ameliyat oldum omzumda çelik teller var gelemicem :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 gelin bana size burgerkingdekindna dha suepr onnmion ring yapyıım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 cuce yaparsada olur ama burger olursa kadıkoy tercihimdir daha cok adam getiririm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Tamamdır o zaman cuma akşamı cücenin evinde onion rings yiyoruz sonrasına bakarız =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 viskileri kim getiriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Vay anasını, unutun beni malesef cumaları işim var çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 yav cuma dediğiniz yarın, pazartesiye falan yapalım. Ciddi yapalım ama, ayrıca cüce yapamaz, o kadar soğanı kesicek insan daha doğmadı. 30 tane yerim mesela ben halka olarak, 2 soğan eder bu. 5 kişi olsak 10 soğan, ben 2 soğanı keserken yamuluyorum:b Onion rings yapan daha uygun bir yer yok mudur ya? [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 21:16 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 ben cıddıyım bu arada geli n akşam yapıyım size. chemical baktık olmuyo hazır alırız yaparız onları, odaguzel oluyo böle dışı cıtır cıtır ıcı sıcacık falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 ya alıp geliriz diyecem yalan mı olur cok ehuaha:P ayrıca höyt diye cuma diyorsunuz bugun cuma zaten ben daha yeni ogreniyorum gelmem celiskili:P ONION RINGS RULZ LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 nası geliyoz şindi nereye geliyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 bu akşam yalan olur bence bu pazar - pazartesi yapın, uğrayabilirim belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 5 de servis kalkıyo söyleyin ona göre bineyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 pazartesi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 aksam olursa olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Pehey adam 15 dakka sonrası için servis gidiyo dedi pzt diyonuz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Onu diilde aksama sarkmasın mdem karsıda yapılacak..Dönmesi zor olur sora vs.Bide Cuce alcaksak biz alalım soganları fln =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar