riglous Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 XP TV kartını tanımadı, driver'ı yok anladım. Ancak bu adamların çıkardıkları driver'lar da çalışmıyor... Noldu şimdi bu TV kartı elimde mi patladı benim?
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Sitesinde XP driverları var onları çek.[hline]Lotgd Güzel bir oyun.
GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Benimde Fly Tv yeni aldim tam ekran yapinca boyle karincali oluyo goruntu bende var driverlari icq dan ulaş gonderiyim sana yukle[hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site
GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 icq link vermeyi bilmiyorum yaziyim buraya 111637823[hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site
riglous Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Saolun da, şöyle bir sorun var, link verebilir misiniz? Başka bir problemden dolayı, hiçbir arama motorunu açamıyorum; e dolayısıyla adresini bulamıyorum.
GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 sag ol demir[hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 bendede ole ben yukledım en sonunda olmadı bı yazı ılıstı gozume servıcepack1 ı yukleyın dıye ama ben yuklemedım :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Öne çıkan mesajlar