ulfang Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 nerden çekilir bu meret ? (mac os x in windows için olan versiyonu varmı onu bile bilmiyom) şu n00b a yardım pl0x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 mac osX zaten bir işletim sistemi, yani windows ile aynı düzeyde bişey :) windows'un içine bir msn messenger gibi kurulan bişey değiş :) intel bilgisayarlar için olanı var ama apple kendisi indirmene izin vermiyor web sitesinden, çünkü parayla satılyor (windows gibi), belki kaçak fln bulabilrsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 windows içinden çalışacak bir os istiyorsan linux live cd'leri dene. ama illa os x diyorsan arkadaş her şeyi söylemiş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 ben ne istediğimi bilmiyomuşum , os x görünümlü xp di istediğim :D biraz geç oldu neyse fly a kite os x i çektim mutluyum .. yalnız masaüstündeki kısayollara tıklamasam bile yazıların etrafında renk var onu nasıl şeffaflaştırıyoduk ? delirdim bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 once you got mac you never go back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Çıkmıştı bi ara ya, ben şöyle sorayım PC için var mı OSX hackli meckli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 http://www.windowsdevcenter.com/pub/a/windows/2005/01/18/PearPC.html hack mack olaylarına dikkat, warez yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Eğer Mac olmayan bir bilgisayarda OSX İ Çalıştırabiliyorsan ve sorunsuz çalışıyorsa Daha Mac almanın bir anlamıyo yok. çalışıyormu ulfang ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 performans? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Sorunsuz çalişiyorsa dedim zaten . İşletim sistemi düzgün çalişiyorsa ne gibi bir performance sorunu olsunki. Tek fark aynı fiyata aldığımız düşük işlemcili pahalı parçalı MAC'ler olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Ben eylülde macbook pro alıyorum OSX için. WinXP yada Vista'da kurucam oyunlar için falan. Hayatımı yaşicam sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 mac os x pclerde driver sorunu yaşayabilrisiniz benim 8800 gts'imi tanımayınca hiç düşünmeden sildim mesela hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 öncelikle os x verilen linkte bir emülatör üstünde çalışıyor. yani bir işletim sistemi içinde yazılmış bir programın kaynak yönetiminin müsade ettiği oranda başka bir işletim sistemi çalıştırıyorsunuz. daha önce sanal makina kullandınız mı bilmem ama, performans yerlerde sürünür.. onun üzerine plan yapmayın derim ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 O degilde bir kere Mac kullandıktan sonra PC ye bilgisayar diyen adam görmedim, şahsen ben demiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 o degilde mac kullaniyorum isyerinde suan winrar tarzi birsey lazim kendi sIkIstirma programini kullaniyorumda acmiyor benim arsivlerimi sapitiyor arayuzlu bi arsiv programi varmi mac os icin ( winrar var gerci ama command line li cozemedim sdf ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Buyur bu program işini görür . Her mac'te mutlaka olması gereken sabit bir programdır. http://www.apple.com/downloads/macosx/system_disk_utilities/stuffitexpander.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 heh benim dedigimde o zaten acmiyor arsiflerimi sdfsdf nese guncel versiyonu vardir belki bakiyim tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 winrar in mac versiyonu var onu indir ozaman ben ters anladım http://www.pasoindir.com/winrar-macintosh_9918.htm shareware Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 said: O degilde bir kere Mac kullandıktan sonra PC ye bilgisayar diyen adam görmedim, şahsen ben demiorum. hem macbook hem masaüstü pc kullanıyorum. macbook ownz ediyor, gerek performans olarak gerek rahatlık acısındna. 512 ram li amd 2600 lü 256mb ati ekran kartlı pcde wow kasarken 512 ramli mac de kasmadan oynanıyo... [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 15:35 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Windows kullanmayı unuttum ben :-) Okulda bilgisayar sorunlarına bakardım artık unuttum diyorum. Oynadığım tek oyun Battlefield 1942, onun da os x versiyonu var. "Rosetta" (PPC) olsa da akıcı oynatıyor işlemci sağolsun. 32 bit xp de 2 gb ram görüyor zaten, bir kaç oyun için xp kurmaya gerek de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Gayetde sorunsuz ve vindoza göre iyi çalışıyor hackintosh'lar. macosx'in pc'ye yüklenmiş haline böyle bir lakap takmış amcamlar, hackintosh deniyor. buyrun; http://www.osx86project.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Önceden bilsem böyle birşey olduğunu babalar gibi bir Notebook alirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar