Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OS X

ulfang

Öne çıkan mesajlar

mac osX zaten bir işletim sistemi, yani windows ile aynı düzeyde bişey :) windows'un içine bir msn messenger gibi kurulan bişey değiş :) intel bilgisayarlar için olanı var ama apple kendisi indirmene izin vermiyor web sitesinden, çünkü parayla satılyor (windows gibi), belki kaçak fln bulabilrsin
Sosyal ağlarda paylaş

ben ne istediğimi bilmiyomuşum , os x görünümlü xp di istediğim :D biraz geç oldu neyse fly a kite os x i çektim mutluyum ..
yalnız masaüstündeki kısayollara tıklamasam bile yazıların etrafında renk var onu nasıl şeffaflaştırıyoduk ? delirdim bulamadım
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle os x verilen linkte bir emülatör üstünde çalışıyor. yani bir işletim sistemi içinde yazılmış bir programın kaynak yönetiminin müsade ettiği oranda başka bir işletim sistemi çalıştırıyorsunuz.

daha önce sanal makina kullandınız mı bilmem ama, performans yerlerde sürünür.. onun üzerine plan yapmayın derim ben..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
O degilde bir kere Mac kullandıktan sonra PC ye bilgisayar diyen adam görmedim, şahsen ben demiorum.

hem macbook hem masaüstü pc kullanıyorum.

macbook ownz ediyor, gerek performans olarak gerek rahatlık acısındna.

512 ram li amd 2600 lü 256mb ati ekran kartlı pcde wow kasarken 512 ramli mac de kasmadan oynanıyo...

[ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 15:35 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Windows kullanmayı unuttum ben :-) Okulda bilgisayar sorunlarına bakardım artık unuttum diyorum.

Oynadığım tek oyun Battlefield 1942, onun da os x versiyonu var. "Rosetta" (PPC) olsa da akıcı oynatıyor işlemci sağolsun. 32 bit xp de 2 gb ram görüyor zaten, bir kaç oyun için xp kurmaya gerek de yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...