oper Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 mor ve ötesinin "bir derdim var" parçasının 16mb lık olan versiyonunu arıyorum ama bi türlü bulamadım tek parça olarak. olan biri varsa bana yardımcı olabilir mi acaba? çok makbule geçecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcanum Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 ben albümün sonunda hidden olarak var diye biliyorum ama emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Hidden. Kardeşimde vardı albüm, uyuyordur şimdi - yarın riplerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 uyan parçasının içinde hidden. 10. dakikada başıyor 25. dakikaya kadar 15 dk upload etmeye yemedi şimdi, gerge'ye atıyorum topu ^) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 vallahi ben de merak ettim şimdi. Bende de yokki cd tüh :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 bende cd vardı da bulamadım deliricem 15 dk dır o cd yi arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 kardeşimdeki son cdleriymiş - gece gece yanlış hatırlamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 stajdan doniyim yollarim hala lazimsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 hala lazım. mergene[at]gmail a atarsan çok mesud olurum.. (20 mb sınırı var gmailin ;) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 beklemedeyim hala :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 kendin indiremiyo musun, eğer indirebiliyosan mor ve ötesi - uyan parçanın adı, 25dk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 yaa bulamıyorum ki indirim... ayrıca şarkı uyan değil... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 şarkı uyan, onun içinde hidden bir derdim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 onu da bulamıyorum. linkler hep albüm linki. albüm bende var ama uyan parçasını ben kesmiştim :S hay aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar