Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 alsancakta siyah tshirt mecbur olduğunu yeni duydum iyimiş :D. bakalım ben belki gelicem.ayarlıyabilirsem kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 alala sanki ilk buluşma mı bu da birbirinizi bulmakta zorlanacaksınız, çoğunluk birbirini tanıyo zaten, geri kalanlar da ilk buldukları acayip gruba dalsın, nedir yani. hoş ben gelemiyorum ve çatlıyorum, bir saate kadar çıkıp işe gidicem çünkü, hoş değil, buluşamıyorum buluşamıyooruum buluşamıyooooooruuuğm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ilk buluşma efsaneydi canım hiç biriniz yoktunuz eski tayfayız biz hadi kavga edeilm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ilk buluşmada sende yoktun jnms,fotoğraf makinasına pil getirmedikleri için o sadece efsane olarak kalmış.ayrıyetten selin beter ol jnms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ben siyah giyinince saçım gözümün üstüne düşüyor hemen :( gerçi mor giyicem, aynı şey. paaaaaaaaain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 işten izin aldım anasını satayım şimdi evdeyim olum kimseyi bulamazsam yakarım bu siteyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 S1MMMMMMMMMMM (çarpıcı giriş) yeni buluşma planı: 5'te balçova kipa önünde buluşulacak "aga naber ii nolsun eyw aga sendn ii orayt" sohbeti edilecek yemek yenilecek 7'de de simpsons filmine hücum edilecek, izlenilecek gizli antlaşmalarla kabul edilen yeni plan budur, sağlıcakla kalın, bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 izmir? bi daha buluşma? yok abi izmir kapanmıştır benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 alsancakta buluşmuyormuyuz ? gothic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ben gelicem abi takılırız beraber. bırak eğlensinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 "alsancakta çimde napıyoruz sıkıcı hede höde" diyip yeri vs herşeyi son gün değiştiren zihniyete bravo.bir daha birşeyi ekip gelmeye çalışan hatta gelen ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 bundan sonra raidim var oğuz.. izmir öldü benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 son dakika editi : ben payro othranx gotik hardter alsancağa gidiyoruz. saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ilk kararlaştrıldığı gibi alsancağa gidiyorum bende. beni bekleyin sevinçte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 satışlara inat çok sağlam eğlendik güldük herkese teşekkürler.. =))) payro,madcat,othranx,Eldarduil,llama,gothic. en yakın zamanda bi daha buluşmak dileğimle.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Gerçekten çok iyi vakitlerdi. Tekrarlamak dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 çok eğlendik yahu, gelen herkese teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 satış olmuş ayıp olmuş cık cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 son dk da herkesi ayarladık diye beni de kandırmaya calısan zihniyete, ve o zihniyeti de kandıran andavallara aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 güzel sattık çok eğlendik sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 aferin sana, bir daha kendi topiğinizi acarsınız artık "alsancaktan bıktım" tayfası olarak , benim bulusmamı da bölmezsiniz [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 22:20 tarihinde, Othranx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 bu arada ben kimseyi satmadım he ölesine didim evden çıkamadım bugun sevgiler saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 yok doruk bulusmaya 1 saat kala yeri değiştirmeye calısan zekilere laf atıyoruz burda gelemeyenlere lafımız yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 insan olun üzerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ahh bi erken gitmicektim ben daha ne fanteziler konuşcaktık ama işte neyse... güzeldi valla güldük bol bol lamalık yaptık geldik işte .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar