Llama Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 yarın demi buluşma şimdi bana biri bana desin çimlerde kaçta olıcanız neresinde oturcanız 6 gibi gelicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 valla ben tahminimi söyleyeyim serkan 5'te buluşulucak sevinç'in önünde, ama geç kalanlar filan derken 5:30 olur muhtemelen en erken. ordan da direk çayır çimene çıkılır işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 bravo yavuz o geç gelenlerden biri olcan diye laf edion di mi ? seni seni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 16:30 da raid varmış ondan geç kalma payı bıraktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 dırdırdırdırdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 direk çimlere gelicem ben bakın haa buluyım sizi fazla açılmayın kaybolmayın işten beşte çıkyıorum koştura koştura gelicem ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 [spo]05553878203[/spo] telefonumu vereyim bulamayan olursa arar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 5 gibi gelirim ben heralde. ps: dün o kadar laf ettim hoşlanmam vs vs diye fakat bi şarabını içerim orhan ehueuh :D [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 20:51 tarihinde, Madcat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 OY OY tamamen unutttum.. dershane çıkışı damlarım @gothic [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 23:43 tarihinde, pogodi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Ben bir çoğunuzu tanımıyorum Sevinç in önünde elinizde Paticik yazılı bir kağıtla bekleyin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 oley yeni insan.. =)) tuğba kuruyemişin önünde dururuz şişko ayı bi tip görürsen benim o. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ben de gelebilmeyi çok isterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 sevincin onundeki insanlara pati mi diye gelin işte. zaten aval aval bakan biri görürsek biz geliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 üç beş denemeye sizi bulurum =P önceki lan party e gelmiştimde öyle tanışma olayımız olmamıştı pek. Tanışamamıştık yani. şimdi lan partisiz güzelcene tanışırız. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ben gelince bağırcam pati diye kimse bakmazsa döner giderim walla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 lan party e geldiysen ben kesin tanırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 son 13 saat hazırmıyız bakalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 programıma bakmam lazım uygunsa gelirim :D alsancakta takılcaksınız galiba ? ben gidip eski siyah tişörtlerimi bulayım o zaman dsahshat1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ben de gelim mi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 eski siyah tisort derken ergen geyiği yapmıs olmamanı diliyorum, onun dısında gelen gelsin tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 nie la ben siyah tişört giymeyi severim gelmiim ni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 nelakası var eskiden oralarda takılırdım şimdi başka yerlere gidiyorum siyahlardan arındım dgsgs maksat ortama ayak uydurmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ne olursan ol gel arkadasım adam olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 othranx ben fi tarihinde geldiğimde sen var mıydın? görüştük mü hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 yokumdur heralde, cunku tanıstığım izmir tayfasından 77 insanları hariç herkes msn de ekli muhabbetim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar