Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 olmadı bi dürümcü yaparız sonrada çimlere :D.zaten geç buluşucaz.güneş tepemizde olmıcak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 yok ben 5'ten önce gelmem,tükürdüğünü yalamak durumu yok ciddiyim ben.bir de geçen sene atıllarla oturduğumuz yere gitmeyelim orhan.kıbrıs şehitlerinde bir ara sokaktaydı göt kadar masalara biralar sığmıyordu. ayrıca anıl o saatte güneş tepende değil başka bir tarafında olur,erirsin sen rahat ol. [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 02:10 tarihinde, Pyro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 zaten o kadar kişi en mantıklısı çimlere yayılmak. saat 5-6 arası diyelim o zaman gelenle haberleşiriz. yanlız daha geç kalınmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 tepede değilde yanımızda olur en azından :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 malum bütünleme sınavlarına kasıyoruz.. pazarteside karar kılındıysa tekrar iyi eglenceler diyorum :) başka zamana artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 beşten önce bende gelemem lem iş var iş beşte çıkıyorum ben valla en geç yedide katılrım ona göre çimlere gelirim direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 benim tümleme sınavım var olmaz. 13ünde yazlıktaki hatunları tümlüyo olabilirim. ama siz buluşun belli olmaz benim ne halt yiyeceğim. güvenilmez zaten bana. satıcı herifin tekiyim zaten ben. siz söylemeden ben söyliyim dedim. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 13 kesınlestı demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 o değilde ben unuttum ya.13ü ben belki gelirim belki gelmem akşam olursa.belli olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Son bir kez daha Gün, saat ve yer yazın. saatlerimizi ayarlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 13 ağustos pazartesi saat 17:00 dendi,anlaşıldı.sevinç önü olur muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 evet aynen öyle olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 bence patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Sen patlarsın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 of keşke orada olsaydım da katılırdım,ama memleketteyim.Eylül sonu gibi gelcem artık o zaman bi organizasyon olursa katılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 said: Sen patlarsın bence yok lan ben patlamam artık kilo veriyorum baya bi. dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 lan yok patlama matlama fln buluşma patlarsa gelir kafalarınızı patlatırım walla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 lütfen komiklik yapıp gelecek olanları gelmemeye sevketmeyelim ayıp cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 bilmiyorum ben görüşümü söyledim zaten lol bence hala patlar beni döt etmek için gaza geleceksiniz ve buluşcaksınız. tersine psikoloji uyguluyorum anlasanıza lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 ben gelmiyorum bilginize,satış koydu demeyin sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 hala up uz oluyor bu aktivite ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 öyle mi? benim satabilitem var. öyle. ha derseniz baba gel sana çimlerde otururken bi şişe şarap ısmarlıcam. kesin gelirim. böyle de popoyum yani. [ Mesaj 11 Ağustos 2007, Cumartesi - 21:54 tarihinde, Madcat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 oho herkes menfaatci satıcı olmus nerde bu topikin basında lan party olmazsa kesin gelirim diyen delikanlılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 ÇIKSANIZA LAN ORTAYA!!!!111birbir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar