Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ferrari f430 spyder vs lamborghini gallardo spyder

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gallardo hastasiyim. ozellikle mission impossible da vardi. Iste orada bitmistim. Hatta rengi de turuncu filandi. Herkes lambo sahibi olabilir ama ferrari sahibi olamaz bundan oturu f430 diyecegim.

Siz hic bir kampanyada cekilisle size ferrari verecegiz dendigini duydunuz mu sirf turkiye degil dunyada?

:)
Mesaj tarihi:
prozzak amerikada bi reality showda örümcek yersen modenayı götürüodun gayet de cekilisten beter bişi bence. herkes ferrari sahibi olamaz nedemek ya? 18 19 yaşında cocuklar kullanıyo burda be 430ları
Mesaj tarihi:
babasi almistir o ferrariyi kullaniyordur veya 2. el veriyordur fear factor.

Ayrica sunu unutmayin ferrari ekonomik dar bogazda bundan oturu eskisi kadar snop davranamiyor cesitli modelleri uygun cv ile hemen satiliyor.

bence suanda en alinamayacak araba veyron dur.

[ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 20:35 tarihinde, prozzak tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
2. el olayini tam bilemiyorum ama galeriye satiliyor. Galeride musteri gelince tekrar ferrariye danisiliyor herhalde.

Turkiye de veyron goruruz aslinda eger kullanmasini bilen olsaydi. fxx ten 1 tane varmis burada kabiliyet olsaydi veyron da olurdu. Bir cok kisi parayi bastirdigi halde veyron alamadi.

[ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 21:27 tarihinde, prozzak tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Redogski ben 2 tane Ford GT40 gördüm valla, 1 tanesini etilerde gördüm kırmızı üstü beyaz şeritli, bi de bi çevre yolunda yavaş yavaş süzülürken gördüm mavi üstü beyaz şeritli.
  • Yeni Oluştur...