babayigit Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Şimdi benim uzun süredir media playerla bi sorunum vardı.9u silip üzerine 11i yükledikten sonra 11in zaten bütün codec leri bulundurdugunu bilmedigimden bütün codecleri üzerine yükledim.Codecler çakışıp videoları %60ında görüntüyü acayip bozuk veriyordu.Bundan olabilicegini dşünüp codecleri sildim sorun gitti büyün videlar düzgün ama bu seferde görüntüyü ters göstermeye başladı...Aynı videolarda bu sefer görüntü altüst olmuş durmda bi yerden ters çevirme düzeltme ayarımı vardır yardımcı olursanız sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 ters çevirme diye bir ayar yok ne yazık ki :( sende codec problemleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 O sorun genellikle FLV videoları oynatırken oluyor... FLV codec bileşenlerinde bir hata var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Kullanma Windows Media Player'i , kur GOM Player'in son sürümünü , tüm dosyalar için de default yap.Oooh bak keyfine! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 11'de tüm codecler var mı?ben niye hiçbir şey izleyemiyorum 11den :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar