Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BarışaRock 2007

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
savaş karşıtıyım olmasın ıstıyorum savaşlar. ama ortada bi savaş gerçeği varsa ben asker olup bu olaya destek vermem gibi bir mantık yerine milliyetçi duygularım ülkem için ölmeme ağır basıyor diyelim o zaman. tecavüz kaçınılmazsa muhabbeti gibi.
Mesaj tarihi:
anarsistlerin tuborgun önünü kapatarak birayı 1ytl ye dusurmeye calısması akabinde barısarock organızatorlerının gelıp 'sktırn gıdın lan' demesi tartısmanın iyice alevlenmesı gıttıkce kalabalıklasan bir grup ve 'ben iki gundur hic bira icmedim siz bir ytl olsun diyorsunuz' gibi sacma savunmalar celallenen görevliler ve en sonunda 'korumaları çağıracagım gitmezseniz' diyen 'sözde barış'arock görevlileri falan.

kapıda nereye gittiği söylenmeden alınan 50ytl lik davetiyeler.hem davetiye parayla alınmaz.tuvaletlerin tasıp ortamın pok kokması,ayrıca paralı olması,su sırasında beklerken günün yarısının gecmesi,yiyeceklerin en minimal düzeyde satılması ve sattıkları parayla hic alakası olmaması.
Mesaj tarihi:
Bende bi lira eylemindeydim. İçeriden hiç bira almadım. Dışarıda su da bira da köfte ekmek te daha ucuz ve daha güzeldi. Festival alanının 200 metre aşağısında sağda. Oradaydık hep. Oradan geliyorduk. Tüm problemler çözüldü.
Mesaj tarihi:
aynen saldırıya geçicektim milliyetçilik olayında. deli olduk.
Herifler ilkelere hayır yazcak duruma gelmişler. Neyse gereken cezayı fişçilere kestik biz ! sdfgdfhdf
Mesaj tarihi:
İçeride 1 kumpir yedim, 2 bira içtim.
Su, şarap, tekli sigara ve prezervatif satarak geçimimi sağladım.
Bira eylemi başlattık standı kapattık bir süreliğine. Aslında oturma eylemi yapmamız gerektiğini söyledim ama sözümü dinletemedim. Neyse seneye...
  • Yeni Oluştur...