Voys Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 savaş karşıtıyım olmasın ıstıyorum savaşlar. ama ortada bi savaş gerçeği varsa ben asker olup bu olaya destek vermem gibi bir mantık yerine milliyetçi duygularım ülkem için ölmeme ağır basıyor diyelim o zaman. tecavüz kaçınılmazsa muhabbeti gibi.
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 güzel idi. yaşayan kütüphaneyi baya tuttum. Ayrıca kendi obamı yapmak ayrı bir tatlı idi.
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 anarsistlerin tuborgun önünü kapatarak birayı 1ytl ye dusurmeye calısması akabinde barısarock organızatorlerının gelıp 'sktırn gıdın lan' demesi tartısmanın iyice alevlenmesı gıttıkce kalabalıklasan bir grup ve 'ben iki gundur hic bira icmedim siz bir ytl olsun diyorsunuz' gibi sacma savunmalar celallenen görevliler ve en sonunda 'korumaları çağıracagım gitmezseniz' diyen 'sözde barış'arock görevlileri falan. kapıda nereye gittiği söylenmeden alınan 50ytl lik davetiyeler.hem davetiye parayla alınmaz.tuvaletlerin tasıp ortamın pok kokması,ayrıca paralı olması,su sırasında beklerken günün yarısının gecmesi,yiyeceklerin en minimal düzeyde satılması ve sattıkları parayla hic alakası olmaması.
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 50 kuruş abi, 50 ytl yanlış anlaşılacak. yiyecek firmasının tekel olması çok sorun çıkarttı bu sene. her tarafta sıra vardı, yordu yahu.
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Bende bi lira eylemindeydim. İçeriden hiç bira almadım. Dışarıda su da bira da köfte ekmek te daha ucuz ve daha güzeldi. Festival alanının 200 metre aşağısında sağda. Oradaydık hep. Oradan geliyorduk. Tüm problemler çözüldü.
Mike Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 aynen saldırıya geçicektim milliyetçilik olayında. deli olduk. Herifler ilkelere hayır yazcak duruma gelmişler. Neyse gereken cezayı fişçilere kestik biz ! sdfgdfhdf
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 alkjfhaljpfha fişçileri geç serbest piyasa karşıtı bi yerde suyu 1 mılyona satarak ben içten de vurdum adamları ahuaha
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 İçeride 1 kumpir yedim, 2 bira içtim. Su, şarap, tekli sigara ve prezervatif satarak geçimimi sağladım. Bira eylemi başlattık standı kapattık bir süreliğine. Aslında oturma eylemi yapmamız gerektiğini söyledim ama sözümü dinletemedim. Neyse seneye...
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Massar Egbari Bu grubu tuttum abi. Şarkılarını bulabilen pm atarsa sevinirim.
irin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 saka maka bi pati pati gidemedik festivale.yalan oldu gene
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Hrrrrr mülahim dedikleri şarkıyı sevdim ben de=)
irin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 su yol gezerin sarkısı deil de mi o.feministlerin kızdıgı hani? o deilse o sarkıı hangi sarkı?
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 yeni keşfettiklerim arasından en çok kiralık orkestra yı beğendim
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 seneye pati obası kuralım bi organize olamadık
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 O mısırlı grup ben otobüs sırasındayken aynak yapmaya çalıştı, çok sert çıkıştım adamlara arkaya kovdum. 1 gün sonra beni tanıyıp selam verdiler üzüldüm. :)))
irin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 said: seneye pati obası kuralım bi organize olamadıkdiorm diormm yapalım gayrii
Öne çıkan mesajlar