Voys Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 2 senedir hayatımın en guzel günlerini geçirdiğim festival'e az kaldı. hiç bi festivalde olmadıgı kadar samimi hiç bi festivalde olmadıgı kadar farklı bu organizasyon'a pati den kalabalık bi grup çıkartırsak kendi kamp alanımızı ve afişimizi de asarız. bu topic hem tanıtım hemde buluşma topic'i olsun http://www.barisarock.net [ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 01:30 tarihinde, Voys tarafından güncellenmiştir ]
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Bu yıl 3 gün olmuş sanırım festival. Gitmeyi planlyıroum. Bakalım..
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Benim de hayatımda gittiğim en iyi festivaldir BarışaRock. En zevkli vakitleri, en dolu dolu vakitleri geçirdiğim festivaldir. Bu senede ordayım tabiki... Görüşürüz. Paticik standı kurun takılalım. Sticker üretelim para toplayalım çadıra yapıştıralım!
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 sticky değilde mesela geçen sene alternatip'in alanı vardı. 60 çadırlık kadar. bi tabela hazırlamışlardı tam yol kenarına dikmişlerdi. o şekilde bi paticik tabelası-afişi hazırlayabilirsek etrafına kurulabiliriz. ben alan görevlisiyim zaten direk yer ayırırım.
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Ya iyi olur o olay. Gitarlar, mızıkalar, bumbalar, tumbalarla geliyoruz biz. Müzik yapıcaz paticik ahalisine =)
ian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Bir öncekini kaçırdık, bir sorun çıkmassa bu sefer ordayım!
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 bende gelicem buyuk ihtimalle
irin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 ben de geliorm her zamn oldugu gibi..hem ben o turkrockcıları cok kıskanıorm hersene tişörtlerii cadırları falan hos baya... bizde yapalım biz de yapalım bizde yapalııııımmmm cocuklaşır hoplar zıplar
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 6 kişiyiz. hepimiz 2 şer arkadaş getirsek PATİCİK kampı kurabılırız. afiş'i hazırlayabilecek var mı? o görevi üstlenebilecek? ben erken gidip yer tutma görevini alıcam.
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 çok boktan 1 festival bnce yaramaz
Dwinz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 inşallah gelmeye çalışçam bi kaç kişi. pati toplulugunu orda görürsek mutlu oluruz.kaynarız olmadı araya. izmirden gelenler bide el etse ii olur..
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 ben de yaptım başvuruyuda çok fazla başvuru varmış ihtimaller düşük.
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 deniz beraber gdelim olmazsa
Finrod Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 biletixe baktım göremedim.nerde satılıyor biletler bilen varmı ?
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 gitmeyi düşünüyorum ama tuvalet falan olayı çok kasıcıydı be..di mi ama
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 @Finrod Barışarock finansal kaygı içermeyen tamamen ''ses'' yükseltme amacını güdüyen bi eylemce olarak tanımlıyor kendini. giriş ücretsiz. sahne alan gruplar para almıyor, çalışanlar tamamen gönüllü para almadan çalışıyor. geri kalan masraflarınıda festival alanında kurduğu standlardan kazanıyor. @-Cleglaw- Çişe ormana gidiosun işte, büyüğe'de işte 1 mılyona tuvalete neresi işgence :D bildiğin temizdide yani. alafranga olması kötüydü bi tek.
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 geçen sene kaçırmıştım, bu sene kaçırmamayı planlıyorum
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 ciddi sıra vardı eheh ondan dedim. o değilde önemli olan gelenler şimdi birde. kim geliyo falan hgiç bilgi yok di mi henüz? [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 09:50 tarihinde, -Cleglaw- tarafından güncellenmiştir ]
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 grupların hepsi var http://www.barisarock.net
taz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 ya abuk subuk gereksiz siyasi mesajları yüzünden itici geliyor bu tarz KARŞI festivaller
Öne çıkan mesajlar