Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BarışaRock 2007

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2 senedir hayatımın en guzel günlerini geçirdiğim festival'e az kaldı. hiç bi festivalde olmadıgı kadar samimi hiç bi festivalde olmadıgı kadar farklı bu organizasyon'a pati den kalabalık bi grup çıkartırsak kendi kamp alanımızı ve afişimizi de asarız. bu topic hem tanıtım hemde buluşma topic'i olsun

http://www.barisarock.net

[ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 01:30 tarihinde, Voys tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Benim de hayatımda gittiğim en iyi festivaldir BarışaRock. En zevkli vakitleri, en dolu dolu vakitleri geçirdiğim festivaldir. Bu senede ordayım tabiki... Görüşürüz. Paticik standı kurun takılalım. Sticker üretelim para toplayalım çadıra yapıştıralım!
Mesaj tarihi:
sticky değilde mesela geçen sene alternatip'in alanı vardı. 60 çadırlık kadar. bi tabela hazırlamışlardı tam yol kenarına dikmişlerdi. o şekilde bi paticik tabelası-afişi hazırlayabilirsek etrafına kurulabiliriz. ben alan görevlisiyim zaten direk yer ayırırım.
Mesaj tarihi:
ben de geliorm her zamn oldugu gibi..hem ben o turkrockcıları cok kıskanıorm hersene tişörtlerii cadırları falan hos baya... bizde yapalım biz de yapalım bizde yapalııııımmmm cocuklaşır hoplar zıplar
Mesaj tarihi:
6 kişiyiz. hepimiz 2 şer arkadaş getirsek PATİCİK kampı kurabılırız. afiş'i hazırlayabilecek var mı? o görevi üstlenebilecek? ben erken gidip yer tutma görevini alıcam.
Mesaj tarihi:
inşallah gelmeye çalışçam bi kaç kişi. pati toplulugunu orda görürsek mutlu oluruz.kaynarız olmadı araya. izmirden gelenler bide el etse ii olur..
Mesaj tarihi:
@Finrod

Barışarock finansal kaygı içermeyen tamamen ''ses'' yükseltme amacını güdüyen bi eylemce olarak tanımlıyor kendini. giriş ücretsiz. sahne alan gruplar para almıyor, çalışanlar tamamen gönüllü para almadan çalışıyor. geri kalan masraflarınıda festival alanında kurduğu standlardan kazanıyor.

@-Cleglaw-

Çişe ormana gidiosun işte, büyüğe'de işte 1 mılyona tuvalete neresi işgence :D bildiğin temizdide yani. alafranga olması kötüydü bi tek.
Mesaj tarihi:
ciddi sıra vardı eheh ondan dedim.

o değilde önemli olan gelenler şimdi birde. kim geliyo falan hgiç bilgi yok di mi henüz?

[ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 09:50 tarihinde, -Cleglaw- tarafından güncellenmiştir ]
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...