Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekim-Kasım gibi çıkması planlanan MMO'lar

Mirage

Öne çıkan mesajlar

sahsi beklentilerim

Gods and Heroes > Hellgate London > Pirates > Conan = Warhammer

conan ve warhammer giram cekmiyor elfinden dwarfindan fantasysinden. conanin konsolvari melee sistemi ve full aksiyon dolu skill sistemi ve sistemleri kastiracak alt yapisi hala soru isareti kafamda.

ilk ikisi gercekten yenilik getirecekler gibi birisi en azindan animasyonlari ile digeride yarrr ahoy kapitanlari ile.

tabii cikarlarsa.

[ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 09:05 tarihinde, NexcaT tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Nexcat kusura bakmada korkunc isabetsiz bir yorum olmus yaptigin.. Yani bu konuda uzman isen ve uzmanligina bilgine guverenek AOC nin altyapisi problemi olucak diyorsan eyvallah ta..

Funcom zaten mmo gecmisi cok parlak bir sirket...
Game for vista icin windows un destegini almis..

2005 ten beri e3 teki butun odulleri toplamis nerdeyse :)

WOW dan sonra adindan soz ettiricek mmo geliyor sonunda bana gore..
Sosyal ağlarda paylaş

oyunu gormedim dahi ancak inceledigim kadari ile bir yorum bu. zaten adi ustunde yorum bir fikir.. dogru olur olmaz cikinca gorecegiz hepsini..

ama

full dovus sisteminde dodge pary gibi skilleri aninda yapacagimizi, okcularin hedeflerini bir cok kriteri goz onune alarak vurmaya calismalarini, lag vb sorunlarin bunlara nasil etki gosterecegini, directx10 ve gordugumuz grafiklerin ust duzey oluslarini ve gecmiste bu grafiklerin daha kotulerinin vanguard, eq2 gibi oyunlarda nelere sebebiyet verdiklerini, 600 kisilik!!! uber pvp savaslarini, wowdaki sehir saldirilarinda bile conanin 100 de birine yakin poligon sayilari ile girdigimiz sistem kastirmalarini, daha bir cok gecmis tecrubelerimizi goz onune alarak conanin sistemlerimizi kastiracagini, TTNET sayesinde cok zorlanacagimizi soyleyebilirim.

bunlar benim degil zaten conani yapan funcomun dusunecegi seyler insallah cozerler.

sonucta anarchy ide oynamistim begenmistimde zamaninda ancak eq1 den sonra vanguard ve ilk ciktiginda eq2 faciasini, muhtesem baslangic sonrasi swg nin durumunu gordukten sonra muhim olanin show degil realite ve oynanabilirlik oldugunu goruyoruz.

conanin dunyasi muhtesem hatta gorduklerimizin en iyisi olacak tabii nasil bir sistem gerekecek gorecegiz ya da full online sifir lagli tertemiz bir internet baglantisi isteyen dovus sistemininde bizlere nasil yansiyacagi zaten en buyuk kuskum.

yoksa conan ftw ama hele bir ciksin.

[ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 14:22 tarihinde, NexcaT tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...