senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 bone-K senin bunalımda olduğunu biliyorduk gerçi anlaşılıyordu topiclerden :) vanil uğraşmış etmiş bulmuş bak bişiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 portatif klima felan mı bulmuş? hani hani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 tutorials da resimli klima yapımı var otur onu yap bone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 elde taşınabiliniyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 imzama katıl,gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 gece uyuyamıyorum lan. sapıttım iyice. kafayı yemek üzerindeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Ostimde gokart var, 24 saat açık. Biraz takılırsın, olmadı lastikleri deler bayırdan aşağı atlarsın. Ya da batıkentte fabrikaya git, paintball oyna. Ya da imge kitapevinin önünde yeni nesil boş bakan metalci tayfayla otur, perspektif kazan. En olmadı gençlik parkında kamikazeye binip, en tepesinde bağırarak küfredebilirsin. Sıcak havaya çözüm = Adaptör + kasa fanı. [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 15:38 tarihinde, Messor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 ostimdeki arabalar cok dandik.gecen kıs camurlara girip 6 arkadas yuzuklerın efendısındekı yenı dogan orclara donmustuk. golbasında kı daha ufak alana sahıp ama arabaları cok daha saglam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Ostimdeki arabalar mı dandik? Normalde 5-6 beygirken ordakiler 8-9 beygir. Kontrol sorunu diyosan lastikler full kabak, kaydırarak gezicen. Pist süper bi de. Gölbaşı küçükmüş, gitmedim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 bunalmak kelimesini ısrarla yanlış anlayan insanlar var. çok üzüldüm. o kadar üzüldüm ki üzüntüden terledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar