Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şaka gibi (a.k.a. Telekom Faciası)

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

aynı şey bizimde başımıza geldi.gerçi benim başıma gelmiş sayılmaz çünkü üni için antalyaya yerleştim bi ay önce neyse...dün babam arayıp oğlum bize kağıt geldi tel nomuz değişmiş dediğinde bende ilk önce dumur oldum..."nası yani ya???".ahh ahh evin eski telefon numarası ne güzeldi...öyle bi numaraydıki hem baştan hem sondan okunuşu aynıydı ve akılda kalıcıydı..şimdi 567'li bişey olmuş.nası aklımda tutacam ben bunu ??ulan telekom , internete zam yapsan bu kadar kızmazdım...[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors)

Mutlaka sonuna kadar okuyun ve kopun bana dua edeceksiniz...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Virus, 11 October 2003 16:25 tarihinde demiş ki:
Haber verseler bile fark etmezki oyle birşey yapamazlar o numara senin sen emir vermediğin sürece değiştiremezler hadi orası senin evin ya işin olsa ne olacaktı.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo

Hacı sen hukuk mu okudun nasıl bukadar kesin konuşabiliyosun?

Saçmalamayalım her konuda hakları yok nasıl yaparlar heyt diye lütfen.

Bizede yaptılar ama aylar önceden bildirdiler tüm semtin hattı deiştirildi 441 oldu. Fedaykin siznkide o şekildir heralde yeni santral açılırsa semt için hatlarda değişiyo. Banada saçma gelmişti ama o numarayı buraya alamıyolarmı şeklinde düşünmüştüm..

Geçmiş olsn yapacak bişey yok ama daha önceden bildirilmiş olması lazım elinize ulaşmamış olabilr belki bildiri..
Sosyal ağlarda paylaş

bikaç sene sonra fosilleşmiş olarak gelir zarf "delefonu deeştirces tikkat" bizde hatırlarız aah ah ne günlerdi telekom bombalanmamıştı o zamannar diye[hline]trees and I are one
Mirluin lvl 16 student in K.A.L. (neophyte fletcher)
[bu mesajın Mirluin tarafından 15 September 2003 10:26 tarihinde değiştirilmemesinin sebebi mesajın bu tarihten sonra atılmış olmasıdır]
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Bu telekomdakiler saygılı insanlar,ırk,dil,din,kabzıman ayrımı yapmıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Telefonu olmayan bır kasabaya telefon faturasınıda bunlar gondermişti :D
işin komigi biz taşınıyoduk 3 sene oncetelefon degişicek tabi analog tu eski telefon felan yeni telefon dılekcesı verdık oburunude eskı evı alana devredıcez yeni eve cıktık ıkı gun sonra hat geldi dumur olduk meger nakıl almış salaklar :D ulan istesek nakil yapmazlardı kendı kendılerıne nakıl etmişler bende sınırden telefonu sokup yere fırlatmıştım dıjıtal ıstıyodum cunki :D
ıkıncı dumur ıse bızım analog hatta dokum vermıyorlar telefona 100 mıl den aşagı gelmıyor hiç konuşmıcaz onla dıye karar aldık hattan telefonu soktuk ertesı ay 78 mıl geldi :D annem uyanıklık edıp hem uluslararası hem sehırlerarası ıptal ettırdı ertesı ay fatura 17 mıl geldı ben de dumur oldum meger bu sokakta kutulardan mıllet kafasına gore gırıp konuşma yapıyormuş LOL otesı bır durum :D[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless?
--------------------------------------
Armaden Dewild UO Lead HC
www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...