The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Alacam bakalim biletleri heycanla bekliyorum Tabi bu grubun isminin oldugu yerde bir Blind Guardian yazsaydi fenami olurdu veya bir Dream theather. Olmazdi tabi Lakin bu insanlar ne anlarki DT den Children of Boddom dan Obituary den vara yoksa Linkin park veya bilimum Rep grubu. Valla bilmiyorum yapacam alicam ticketleri gidecem . Fotolari yollarim cekince Ayin 15 ini iple cekiyorum ... Simdi soruyorum Paticilere. Bana bir Paticik tsortunu yollasaydiniz giyseydim konserde fenami olurdu? Olmazdi tabi Neyse yurt disi servisi kurdugunuz da bir ts isterim Simdi gidip biletleri alacam[hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki : bi garip hissediyorum walla kendimi ne hayvani cazibem warmış yauw turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya(link ini duzlettim) Hic bitmeyen Efsaneler Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 fotoları unutma koy ama ok?¿[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Olumkeisn cekecem fotolari hatunla gidiyoruz makinayi kesin alacam[hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki : bi garip hissediyorum walla kendimi ne hayvani cazibem warmış yauw turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya(link ini duzlettim) Hic bitmeyen Efsaneler Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 ne bilim hatunla gideceğini... o zamanda konserin tadı başka oluyo bea.. bi yanda hatun bi yanda müzik... ahhh ahhh [b]şu saplığın gözü kör olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Sasketchewan da da bi Metalika konseri olacakmis yakinda, Patagonya ve Ates Topraklarindan gectikten sonra gideceklermis oraya. onlara da git ehe.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Bende gelmek isterdim..ama... off off neden turkiyeye gelmezlerki neden.. aslinda neden diye sormak sacma...cunku cevabini biliyorum ama genede..!!![hline]Lets Turn and Burn..!!! UcanDaire Firca icq : 48433104 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unclecan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 said: unity100, 11 October 2003 17:57 tarihinde demiş ki: Sasketchewan da da bi Metalika konseri olacakmis yakinda, Patagonya ve Ates Topraklarindan gectikten sonra gideceklermis oraya. onlara da git ehe.[hline hoca sasketchewan nire malezya nire Patagonya ve Ates topraklari nire Sasketchewan da allahin unuttugu bir yerdir Tierra del Fuego ve Patagonya ya tek benzerligi ikisininde allahin unuttugu yerler olmasidir.[hline]Playing the king in my kingdom!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 of bu linkin park da bütün abes ülkelere gitti bi Tr ye gelemedi[hline]# yaş anketi # Im in your mind, need some help, find this mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 linkin park benzerlerini sahneye çıkartıp playback yapmasınlar :D şaka maka, iyi eğlenceler.[hline]Hergele Nejat arsız karısını keserle rendeledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 said: Unclecan, 11 October 2003 23:16 tarihinde demiş ki: said: unity100, 11 October 2003 17:57 tarihinde demiş ki: Sasketchewan da da bi Metalika konseri olacakmis yakinda, Patagonya ve Ates Topraklarindan gectikten sonra gideceklermis oraya. onlara da git ehe.[hline hoca sasketchewan nire malezya nire Patagonya ve Ates topraklari nire Sasketchewan da allahin unuttugu bir yerdir Tierra del Fuego ve Patagonya ya tek benzerligi ikisininde allahin unuttugu yerler olmasidir.[hline]Playing the king in my kingdom!!! esprinin icine zcdin.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 iyi eğlenceler. insanın sevdiği bir grupun konserine gitmesi bambaşka bir şey. ama ben bir türlü sevemedim linkin park'ı. one thing I don't know why, it doesn't even matter how hard you try.. ugh.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 baska gidecek yermi yok malezya ilginc :)[hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 ılgınc valla[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare icQ=Tık Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 said: GuNBoX, 12 October 2003 03:00 tarihinde demiş ki: baska gidecek yermi yok malezya ilginc :)[hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site aklima gelmiyor degil, ama benim bilfigim gruplar nerde cdleri cok satarsa oraya konsere giderler fln. Bunun sonucunda BlindGuardian (sanirim) Tokyo ya gelmisti 5 yil evvel.Simdi dusunelim, Belime kadara gelen ve kabak kadara gozleri olan insanlar Blind Guardian dan ne anlar?? Birsey anlamzlar lakin ole gittiler konser yaptilar. Burdada kim aldi kim ne yapti bilmiyorum lakin geliyolar iste Once singapur sanirim ordanda Malezya Kuala Lumpur. Stadyum Merdeka(ne bicim bir isimdir ne bicim bir dildir) Neyse beyler fotolari ayarliycam Tum paticigi orda temsil edecem valla.(yuh temsil edene bak diyenleri kiniyorum)[hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki : bi garip hissediyorum walla kendimi ne hayvani cazibem warmış yauw turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya(link ini duzlettim) Hic bitmeyen Efsaneler Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Belime kadara gelen ve kabak kadara gozleri olan insanlar dediin kisiler orjinal cd aliyolar budur[hline]Where are you when I need you, Are you there? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 volfied konuyuda kapatmış valla budur diyerek :)[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Ulan sanki turklere ben satiyorum kopyalari niye bana sitem yapiyosun ki? bu 1 Turkiyeye avrupaya hatta amerikaya giden tum kopya cdler Malezya ve singapur ayircada Bangoktan geliyo buda 2. Bilmeden konusmamak lazimmis buda 3 ISTE BUDUR(nedir hala belli degil lakin gelenek bole anlasilan ayari verince Budur deniyor) [hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki : bi garip hissediyorum walla kendimi ne hayvani cazibem warmış yauw turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya(link ini duzlettim) Hic bitmeyen Efsaneler Grim Fandango Turkish Fan Club [Bu mesaj The_Guardian tarafından 12 October 2003 15:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 kopyanin nerden geldigi degil kimin aldigi onemli bu tip durumlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 valla abi sonucta ne diyim, Buralarda eyer ragbet gormese buraya acmazlardi marketi dimi? Yani turkiyeden farksiz degil burasida. Yani her 100.000 kopya cdye adim gibi eminimki 1 orjinal dusuyordur kesin, Daha gecen hafta Kuala lmpur dan Selangor a kadar olan her mazayi didik didik ettim jedi knight academy icin Orjinali varmi diye Yok abi yok iste heryerde kopya heryeder BEta kopya. Hani muzik cdlerini biliyorum orjinali satiliyoda sadece Toplasan 8 mazada satiliyo. Hepsinin stogu bir 2000 ile desen ve hepsi satilsa bile bu para bu cdlerin italatinin parasi bile etmiyo. veya benim bilmedigim baska bir durum daha var,[hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki : bi garip hissediyorum walla kendimi ne hayvani cazibem warmış yauw turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya(link ini duzlettim) Hic bitmeyen Efsaneler Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar