Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 said: Masakari, 03 Ağustos 2007, Cuma - 17:32 tarihinde demis ki: pekı kola yada ele takılan mouse var mı kolumu yada elımı hareket ettırınce ımlec hareket edecek logictech in air mouse gıbı bısey ama gıyılebılen bısey arıyorum artık kablosuzlarda kesmıyor bılekler agrımaya basladı yuzey teması olmadan hareket eden ve gıyılebılen mouse ıstıyorum Data glove denilen şeyler var ama daha deney amaçlı bildiğim kadarıyla. Mouse'tan çok öte zaten, bir çok sensör var içinde. Her parmak hareketini falan anlayabiliyor bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Kablosuz mouse alma , kasmana gerek yok çünkü kabloluyla arada çok da hayati bir hassasiyet farkı yok.İmajımı yaparım diyorsan o ayrı.90 dolara da tek fare de var o mantıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 ya bi soru sorduk ama cvp alamadık. yok mu yardıme decek kimsee :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 lan bi insan bu kadar şanssız olmamalı yaaa.. gittim adekse, mouse pad kalmamış. sonra başka bi adeks söyledi orda da son kalanı zor kaptık... bezden yapılma güzel gibi duruyo şu an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Hepsiburada.com dan nova winner diye bi mouse pad aldım bayağı memnunum logitech g5 ile süper uyumlu oldular. lazer mouselar için özel üretilmiş bir mousepad. trgamerda filan incelemesi var bak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 bende şu an xraypad aqua3 clothpad var. mouse olarak ta razer copperhead 2k dpi var. gayet memnunum. fiyatı 25-29$ arası bişi sanırsam bu mousepad in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar